![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | o zaman sende adamları haklı çıkarma.Çık adam gibi topunu oyna.Ayağına her aldığın topla kaleye gitmeyi deneme.O kadar güçsüzsün ki, adamların rüzgarlarıyla devriliyorsun.bizde ister istemez inanıyoruz bu haberlere.Biz sahadakine bakarız kardeşim.Saha dışında ne yaptığın kimsenin (taraftarın umrunda değildir.)İyi futbol oynarsan zaten sana bu taraftar toz kondurmaz.Örnekleri var.Nouma gibi, ilhan gibi,Sergen gibi.Sen laf yetiştirmeyi kes de işini yap.Ondan sonra çık ortalara.Hem şuçlusun hem de güçlü olmaya çalışıyorsun.Mentalitesi sakat adam.
__________________ DA DA DA | ||
![]() |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | i.Akın cin olmadan adam çarpmaya kalkışıyor. Vedat Okyar abimiz yazısında ne güzel demiş. "Bu çocuk Beşiktaş'a geldiğinden bu yana ısırmadı ama hep dişini gösterdi. Dişleri döküldü. Bırak ısırmayı rahatsız etmiyor bile. Bu genç adam, formayı kaybedecek herhalde farkında değil. Yetenekli diyorum, yeteneğini kullanmayan futbolculara yeteneğini kullanmıyorsa da yeteneksiz damgasını vururum. " Kendine yararı olmayan adamın,takımınada yararı olmaz. Takımdan kesilmeli aklı başına gelince ve oynama iştahı gelirse , ve o formayı hak ederek alsın.Veya Beşiktaşın değerini anlaması için bir takıma kiralık verilsin | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İbrahim akının kendini kısa bir süre içinde toplaması gerekiyor yoksa gidebilir.. ![]()
__________________ Koluna dövme yaptırdın beni yalnız Allah yargılar diye ama unutma Allah affeder Ç@RŞI AFFETMEZ...Beşiktaş camiası senin sözünün ER'i olmadığını anladı tümer bari ŞANLI TÜRK ORDUSUNUN ER'i OL~߀§îKTâ§~ | ||
![]() |
![]() | #26 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
__________________ Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık... | |||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | valla duygusal anlamda bi şans daha diyecem ama o duyguyu bende bırakmadılar.. gidebilirde kalabilirde..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evet artık ilk 11 de değil ve sahaya çıktığı zmnda sahada olup olmadığı belli değil hayalet gibi...
__________________ Koluna dövme yaptırdın beni yalnız Allah yargılar diye ama unutma Allah affeder Ç@RŞI AFFETMEZ...Beşiktaş camiası senin sözünün ER'i olmadığını anladı tümer bari ŞANLI TÜRK ORDUSUNUN ER'i OL~߀§îKTâ§~ | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() |
Restleşme ![]() Kadrodışı bırakılmıştı Karşılaşma öncesi takım arkadaşlarıyla birlikte Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde kampa alınan, ancak Gaziantep yolculuğu öncesinde yapılan ter idmanı sonrası kadrodışı bırakılıp evine yollanan İbrahim Akın, dün Jean Tigana ile biraraya geldi. Antrenman 16.00’da olmasına karşın öğle saatlerinde tesislerde giden Akın, “Ya sol kanatta ya da serbest oynamalıyım” diyerek dert yandı. Fransız hoca ise genç talebesini sert bir üslupla yanıtladı: “Nerede ve nasıl oynaman gerektiğine ben karar veririm...” ‘Kalmak istiyorsan...’ Yaşanan bu gergin dakikaların ardından Tigana’ya kendi durumu hakkındaki düşüncelerini soran Akın’ın aldığı yanıt ise şuydu: “Seni yeterli görmediğim için Gaziantepspor karşılaşmasının kadrosuna almadım. Aklını, başına topla. Şu an çizmiş olduğun resimle bu kadroya giremezsin. Bu takımda futbol oynamak istiyorsan, daha çok gayret etmelisin. Hatta yeni sezonda kadroda kalmak istiyorsan da gerçek İbrahim Akın’ı yüzde 100 bana göstermelisin... İşte düşüncelerim bunlar...” fanatik | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |