![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İbrahim gidemez Trabzon'un peşinde olduğu İbrahim Akın için ikinci başkan Aksu son sözünü söyledi. NİKAH TAZELERİZ İKİNCİ başkan Murat Aksu, "İbrahim Akın'ı bırakmayız. Bir yıl daha sözleşmesi var. Sezon sonunu beklemeden ona 3 yıl daha imza attırmak istiyoruz" dedi. Aksu, İbrahim gibi genç ve kaliteli oyuncunun istenmesinin çok doğal olduğunu da söyledi. AVRUPA ÇAPINDA ÖZELLİKLE Trabzonspor'un peşinde
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
|
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | İlk kez yönetimin adam gibi, doğru bir karar aldığını gördüm.. İ.Akın kalmalıydı.. bu ilk adımdır.. İkincisi de onu Sergen'in mevkisinde serbest oynatmak.. frikikleri ona attırmak.. ve ona özgüven vermektir.. Akın.. Türkiyenin değil. dünyanın yıldızıdır.. Hele şu evlilik işini de halletsin.. hepimizin gururu olacaktır.. İnanıyorum.. | ||
![]() |
![]() | #44 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İbrahim Akın, "Beşiktaş'a borcum var" Milli takım kafilesi ile birlikte İstanbul’a gelen İbrahim, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ta oynamaktan dolayı mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini belirtti. ![]() İbrahim Akın, "Zaten sözleşmem sürüyor. Ayrıca sözleşmemi 3 yıl daha uzatmayı düşünüyoruz" dedi. Geçen sezonun kendisi için kötü geçtiğini dile getiren milli futbolcu, "Sakatlıklar nedeniyle sorunlar yaşadım. Son 10 hafta doğru dürüst forma giyemedim. Umarım yeni sezon iyi bir başlangıç olur ve Beşiktaş'ı layık olduğu yere getiririz" diye konuştu.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #45 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Milli takım kafilesi ile birlikte İstanbul’a gelen İbrahim, Atatürk Havalimanı’nda yaptığı açıklamada, Beşiktaş’ta oynamaktan dolayı mutlu olduğunu ve ayrılmayı düşünmediğini belirtti. İbrahim Akın, "Zaten sözleşmem sürüyor. Ayrıca sözleşmemi 3 yıl daha uzatmayı düşünüyoruz" dedi.Geçen sezonun kendisi için kötü geçtiğini dile getiren milli futbolcu, "Sakatlıklar nedeniyle sorunlar yaşadım. Son 10 hafta doğru dürüst forma giyemedim. Umarım yeni sezon iyi bir başlangıç olur ve Beşiktaş'ı layık olduğu yere getiririz" diye konuştu.sonunda çark etti ve inşallah önümüzdeki sezon sol kanatta çok ii işler yapar ve bizleri sevindirir. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |