![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Bana mi diyorsun? Serdar Ozkan ve Gokhan Zan da birsey yapmamislardi, nasil gelistiklerini gorduk. Bunlar daha genc, direkt cope atmaya gerek yoktur, sans tanimak lazim, tecrube kazanmalari lazim. Fenerbahce Bilal ve Fahri'yi gonderdi de ne oldu?
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sinan da beşiktaş'ın golcüsü değil.. bize kayserili gokhan lazım..
__________________ İsimsiz Korkuları Katmadık Yüreğimize , SimSiyah BemBeyaz DoğruLarı YaŞaDıK ÖLümüNe.. ************************************************************************************************************** JuNeEiGhT.. | ||
![]() |
![]() | #18 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Gokhan pek de sarmadi beni, Milli Takimda cok kotuydu. Hava toplarinda fena degil, ama teknigi ve hizliligi cok kotu. Bence Umut Bulut daha iyi olur, ustelik de Besiktasli. Gokhan icin de fazla para ister Gayseri.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | abi boşverin ya bence de de gene kiralansın adam gol kontejanını doldurdu daha bi sene gol atamaz pres yiyince direk kaybolan bi adam sinan gökhan güleç gibi çok fazla mücadele de etmez bence gereksiz kiralansın görelim bi sene daha o bu arada serdar özkan benim gerçekten çok umutlu olduğum bi oyuncuydu ben satıldığını sanıyodum çok üzülmüştüm kiralandı diyince bayaa bi sevindim şu an nerde ya serdar iyi oynuyo mu | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |