![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #22 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | uc golden bırısı rustunun sansızlıgı biri penaltı.bu adamın Besiktasın futbolcusu olamıyacagını herkes bılıyor aslında bu ruzgar bır hafta sonra gecer.Tigana yenı sezon kadrosuna alma yalnıslıgını yapsa bıle lıg oncesı gercegı gorur ve kıralı olarak gonderır.gercı sozlesmesı ne durumda onzmuzdekı sezon sonmu bılemıyorum. | ||
![]() |
![]() | #23 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Serdar Istanbulspor'da ve Turkiye Genc Milli Takiminda muthis oynuyor, asist yagdiriyor adeta. Ama orda 10 numara olarak oynuyor, yani bizde oynadigi gibi degil.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #26 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Hizli ve son vuruslarda etkili cok oyuncu var bizde. Onemli olan savunmayi dagatabilecek ve hava toplarinda etkili olan bir adam.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Vallahi ben sinana o evimizde salatasoyarlarla 0-0 berabere kaldığımız maçta çok kızmıştım adam güzel şutlar çekiyordu ama nedense genelde şansızdı ama bana kolpa bir haber gibi geliyor!!!
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bence izleyebilir ama büyük takım futblcusu değil sinan iyi oynuo ama altay dan sanırım gelmişti o zmanda böyle dioduk ve gördük.yani beşiktaş böyle bi yanlış yapmaz inşallah diyelim beşiktaş seneye bişeyler yapmak istiosa açıkçası parayı verip iyi futbolcu alması lazım..gitsin tigana afrikadan oyuncu getirsin 20 yaşlarında bence daha iyi | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |