![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #151 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iyi fiyat verdilerse hemen verelim..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
|
![]() | #152 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | böyle berbat oyuncuyu satmayin ama en golcü oyuncunusu satin vallah yönetime baska bisey diyemiyom
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | ||
![]() |
![]() | #153 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | beşiktaşa ilk geldiği zaman fırtına gibi esen gökhAn güleç,tıpkı ibrahim akın Ve burak gibi taşıdığı formanın altında ezilmeye başladı...... şımardımı dersiniz,problemlerimi var dersiniz bilemem,ama böyle kötü performans sergilemeye devam edecekse gitmeli....beşiktaşımızın ruhuyla oynayan,savaşçı ve mücadeleci futbolcuya ihtiyacı var.....taşıdığı formanın bilincine varamamış futbolcuya değil.......
__________________ BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ BÜKEMEDİĞİMİZ BİLEĞİ KIRARIZ Konu secil_1903 tarafından (28-12-2006 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #156 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | insallah
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #157 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | 12 çocuk istiyorum ![]() Belek kampında günde iki idman yaptıklarını söyleyen Gökhan Güleç, “Biraz yorucu oluyor ama eğer rakiplerimiz ile aramızdaki puan farkını kapatmak istiyorsak buna katlanmalıyız. Çalışmalarımız zor ve yorucu oluyor ama buna değiyor. Lig başladığında bunun semeresini alacağız. Şanssız bir sakatlık geçirdim ve sakatlık beni hem Milli Takım hem de Beşiktaş formasından geri adım atırdı. Tigana’nın benden ne istediğini çok iyi biliyorum. Dersime iyi çalışıyorum ve hocamızın bana tekrar formayı vereceğine inanıyorum” diye konuşuyor. Gökhan, Nobre gibi kendisinin de sezonun ilk yarısını tek golle kapattığını söyleyip ekliyor: “Nobre ile aramızda nüans farkı var. Tigana, Nobre, Bobo ve benim aramda tercihini yapıyor kim iyi olursa formayı o giyiyor. Şansını iyi değerlendiren ise formaya sahip oluyor.” HEDİYE EDİLMEZ “Şampiyonluk hayal değil” diyen Gökhan Güleç Fenerbahçe ile olan sekiz puanlık farkın kapanmayacak bir fark olmadığına dikkat çekerek, “Geçtiğimiz yıllarda bunun örneğini gördük. Sezonun ikinci yarısında startı iyi veren takımın şampiyon olacağını düşünüyorum. Ayrıca ben geçen sezon Fenerbahçe’nin şampiyonluğu Galatasaray’a hediye ettiğine inanmıyorum. Galatasaray bileğinin hakkı ile şampiyon oldu. Bu sezon da Fenerbahçe de dahil kim şampiyon olursa bileğinin hakkı ile şampiyon olacağına inanıyorum” şeklinde konuşuyor. EVLİLİK ÇOK ÖNEMLİ Sezon başında genç yaşta dünya evine giren Gökhan Güleç sözlerini şöyle noktalıyor: “Bir futbolcu için düzenli hayat gerçekten çok önemli. Evlilik de insanın hayatını düzene sokuyor. Ben iki çocuklu ailenin bir evladıyım ama çocukları çok seviyorum. Eğer sağlığım sıhhatim yerinde olursa çok çocuk sahibi olmak isterim, sayısını bilemem ama on iki çocuğumun olmasını isterim.” Nurettin ERCAN
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #159 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #160 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |