![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #181 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
CAREW ler NOUMA lar AMOKACHİ ler İLHAN lar bu isimlerden sonra bobo olmamalı
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| |
| |
| | #183 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Güleç'ten gol sözü A.Gücü ile oynanan lig
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #184 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ Hayat ne kadar uzun ama sana olan aşk o kadar sonsuz çünkü biz hakiki beşiktaş lıyıız...... | |||
| |
| | #186 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gokhan yeteneksiz bence sadece tek ozelligi var oda hizli olmasi...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #187 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | su anki halinden kat kat daha iyi olmasi lazim bu formuyla küme düsme hattindaki takimda bile ilk 11 oynayamaz
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #188 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Çok iyi bir kumaş ama bu sezon ne oldu hiç anlamaım.Bence nobre ve bobo gibi isimler önnde olduuu içn çekingen.Korkuo olabilir.Bu yüzden nasılsa oyanamayacağım diye düşünebilir.Ama böyle ise çok tehlikeli | ||
| |
| | #190 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
adami sevmiyorum, yetenekde görmüyorum .... bobo nobre ikilisi süper oynuyor...bobo gökhan ikilisi kötü oynuyor... gökhana isinamadim iste.... ibrahim akin maca girip maci degistirebilir, kapasite var, ama gülecte yok iste... evlilik yaramamis
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |