![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #82 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Ben askerliği Gaziantepte yaptım. Oradan tanıdığım yerel bir gazetenin spor yazarı olan bir abimiz daha Gökhan beşiktaşa gelmeden önce bu çocuk dünya starı olacak demişti. İşin garibi gaziantepte antremanlarda fırtına gibi esen bu çocuğu antep niye oynatmadı. Neyse herşeyde bir hayır vardır. Fenere yeni bir koca lazımdı o da oldu. | ||
![]() |
![]() | #84 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | zaten milli de oldu kupa maçında.Allah bahtını açık etsin.çok güveniyorum ben gökhana.ve onu onore edecek şeyler yapmalıyız maçlarda diyorum.biraz hırs biraz ruh olan bir futbolcu bulduk onuda çabuk kaybetmeyelim. | ||
![]() |
![]() | #87 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Sembol olurum
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #89 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Gökhan'dan ömür boyu imza Beşiktaş'ın genç yıldızı Gökhan Güleç bekarlığa veda ediyor. ![]() Gökhan Güleç, "9 Haziran'da evleneceğim. Böylece hayatım düzene girecek ve Beşiktaş'ta daha başarılı olacağım' dedi. Fenerbahçe'ye attığı golün kariyerindeki en önemli anlardan biri olduğunu belirten Gökhan, 'Gol attıktan sonra sevinen taraftarlara baktım. Gördüğüm tablo muhteşemdi' dedi. kaynak:kartalhaber Ömür boyu mutluluklar dilerim! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |