![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #91 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | ya arkadaslar size bir sorum olacak bu nobre denilen zavalli ezik Besiktasta ne is yapar ve bu futbol bilgisi SIFIRRRRRRRRRRR bir teknik adam 90 dakika boyunca hazirlik maci ai üstünde hazirlik maci ama 1 adam degistirmeden maci tamamlar nedeeennn bu serdar özkan , kenan , aydin gibi gelecek vaad eden futbolcular oyuna almaz anlamiyorum ama mert nobre denilen lavuku 90 dakika boyunca sahada tutar anlamiyorum...sakin simdi bana kimse kalkipta nobreyi savunmasin yok top gelmedi yok orta gelmedi nobre napsin diye nobre gelen paslari hep öldürüyor bir adam gecip sut attigi yok yada bir asist yaptigida yok bu adam niye oynar hala ilk 11 de anlamiyorum boboda kenarda isinsin zavallim oyuna bile almasin tigana bey boboyu harcamak icin elinden geleni yapiyor bence bu tigana denilen serfsiz kabiliyetsiz lavuk azizenin adami yada onadan para aliyor Besiktasimizi cökertmek icin ayni nobre gibi........nobre tigana ve yildirim demirören lavuklari gitmedigi sürece eto , ronaldinho , lampart , ballack falan bizde olsa yine basari gelmeeeeeeeeeeeeeeeeez iki iki daHA DÖÖRRRTTTTTT | ||
![]() |
|
![]() | #92 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | nobre aynı nobre...fenerde de aynıydı...ama fener iyi oynadığı zaman mecburen nobre de iyi oynuyor gibi oluyordu...yani fazla sırıtmıyordu...ancak bize geldi ve takım kötü oynayınca nobre'nin de foyası ortaya çıktı...nobre'den çok şey beklemek hayal....şapka düştü kel göründü....
__________________ | ||
![]() |
![]() | #93 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #94 | ||
Guest
| ya diyecek bişe yok hazırlık maçında cacık olduk...ben şu gitsin bu gitsin demiyorum artık...tercüme eden gider söyleyen gitmez...yardımcı antrönör gider Td gitmez...yani göstermelik operasyonlar , göz boyamalık operasyonlar...açıkçası hazırlık maçını ciddiye almıyorum yani oyuncularını görmek adına yapılan bir maç da biz kaçıncı dakikadan ve hangi skordan sonra oyuncu değişikliği yapmaya başladık ? | ||
![]() | #95 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | abi yapmayın.danıel de nobrenin hızlı koşanıydı.bu takıma ruh lazım.yazık bizlere ![]() ![]()
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() |
![]() | #97 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bazı malubiyetler hayırlıdır.İyi ki almadık bu maçı her sene hazırlık maçlarında başarılı oluyorduk ve yonetim bu takım ligi goturur diyordu.Baki nin yerine bi adam lazım ve acilen.. Gökhan güleçi sağ kanatta oynatarak buyuk bi hata yaptı tigana umarım hatasını gormustur.Kleberson bu takımda yok sadece fiziği sahada kendizi zorlamıyor ve gitmek istediği apaçık.Runje yan toplarda inanılmaz kotuydu gozlerime inanamadım 6 pas içindeki topa nasıl çıkmaz aklım almadı.Şampiyon oldugumuz sene de hazırlık maçında aek ya 5-1 yenilmiştik ve luce 4-4-2 den vazgecmişti.Umarım tigana bazı hatalardan vazgecer gerekli transferler yapılır
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. Konu KEREM tarafından (09-01-2007 Saat 00:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #98 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | nobre - tigana - demirören DEFOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLUN artik Besiktasimdan 3 senedir alay konusu olduk eziklere ve cincona yeter artik YETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEER nezaman Besiktasimizla övünecegiz nezaman basimiz dik gezmeye baslayacagiz yineeeee biktim artik biktim | ||
![]() |
![]() | #99 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardeş mağlup ola ola bi hal olduk.neresinde hayır var bunun?kleberson yok.10 kişiyiz her maçta.ibrahim akın böyle devame derse okan koçun tahtına oturcak.baki şansız sadece.baştan üstüne çok gittik trübün olarak.şimdi de toparlayamadı kendini.bu takımdan hiçbirşey olmaz bu yıl.
![]() |
![]() | #100 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ferres süpersin.bunlar defolmaz.bilgili gibi olamadılar.adam onuruyla gitti hemde takım iyi bir noktadayken.elin fransızına tanınan şans bir başkasına tanınsa böyle olmazdı.
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |