![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #101 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() |
|
![]() | #102 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | zaten gercek besiktasli olsaydi bu demirören denilen sahsiyet coktan birakmisti baskanligi ve yeni bir yönetim icin yol acmisti ama bu demiröreniki yalnizca koltuk sevdasi ve reklam yoksa zaten serdar bilgiliyi sirtindan vurmazdi kallesceeeeeee , defolun ARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK | ||
![]() |
![]() | #103 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #104 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar bizler nobreye verdiğimiz desteği bakiye verseydik şimdiye zaten çoktan kendini bulmuştu.yapacağımız tek şey yönetimin gitmesi için herşeyi yapmak.git tüplerini sat başkan.seba nın bilgilinin asaletleri yeterdi.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() |
![]() | #105 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | halı saha maçı oldu yediğimiz iki golü (2. ve 3.) her halı saha mıçında görebiliriz defansımızın belinin kırılarak atılan goller moda oldu bu seferde ali güneş boşa kaya kaya bi hal oldu aynı tas aynı hamam runje degaj diksin nobreye nobre belki indirir de birine pas verir değişen bişey yok aaa pardon var gökhan güleç "sağ kanat oyuncusu" olmuş ![]() ileriki maçlara bakacaz he he
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #106 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | farkında mısın gunluk yorum yapmadım ben genelden bahsettim ama biz çabuk unutuyoruz gecmişi..
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() |
![]() | #107 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
yenilgilere alıştırıyorlar bizi.. yine dik gezmek için, adam gibi teknik direktörlere ve en az onun kadar adam gibi yöneticilere ihtiyacıımız var.. biz uzak değildik ki onlara.. sevgili tüzün ve stankoviçin mirasını alan, milne neler yaptı? lucesku, o kadar başarılı olduktan sonra, nasıl elbirliğiyle harcan dı!!! | |||
![]() |
![]() | #108 | |||
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | |||
![]() |
![]() | #109 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | biz buradyızda sen niye bu kadar kızdın her yenilgide nerdesiniz tiganacılar deyin bizde her galibiyeete nerdesin ulan anticiler yüzünüzü görelim diyelim bu böyle sürsün gitsin | ||
![]() |
![]() | #110 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | delikanli kardesim benim..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |