![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #191 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | inan begenmem gibi bi durumda yok..
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() |
|
![]() | #192 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() ![]() 2007 kesinlikle benim yılım olacak Beşiktaş'ta bir türlü beklenileni veremeyen İbrahim Akın, geleceğe umutla bakıyor. Genç futbolcu, "Yok gece kuşuymuşum, yok büyük kumarbazmışım, çok borcum varmış. Bunlar iddia bile değil iftira. Ben evli bir insanım ve mutlu bir yaşantım var. Kendime beyaz bir sayfa açtım. 2007 kesinlikle benim yılım olacak" diye konuştu. Kaynak:Takvim | ||
![]() | #193 | ||
Guest
| ![]() ![]() ![]() Röportaj sonrası babası ile barıştı Beşiktaşlı İbrahim Akın, SABAH'a verdiği "Babamı sildim" röportajı sonrası 78 yaşındaki babası Erdoğan Akın ile barıştı. Eski milli kaleci olan babası ile görüşen oğul Akın, "Babam ve Oğlum filmini birlikte izleyeceğiz" dedi. Babamla barıştırdı Beşiktaş'ın yıldızı İbrahim Akın, yaklaşık 2.5 yıl önce SABAH'a "Babamı sildim" demişti. O röportajdan sonra yaşananlar baba ile oğulu barıştırdı. İşte spor dünyasının son yıllardaki en duygusal hikayesi. İbrahim Akın... Beşiktaş'a geldiğinde hem siyah-beyazlıların hem de Türk futbolunun geleceğinin garantisi olarak gösterilmişti. Zaman zaman yaptığı müthiş hareketlerle yeteneğine dair ipuçları verdi. Ancak içine kapanık yapısıyla ve inişli çıkışlı performansıyla sevenlerini tedirgin ettiği anlar da oldu. Çok kişinin gözünden kaçan bir nokta ise 23 yaşındaki yıldızın aile sorunlarıydı. Beşiktaş gibi büyük bir camiaya adım attığı günlerde ilk röportajını SABAH'a vermiş ve "Babamı sildim" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Doğduğundan beri babasını görmediğini belirten İbrahim, kendisini yetiştiren annesine minnetini sunarken babasına mesaj vermeyi de ihmal etmiyordu. 7 Ocak 2007'de, yani dün, yıldız oyuncu adeta yeniden doğuşuna sebep olan olayları tüm ayrıntılarıyla anlattı. Babasına olan sitemini SABAH aracılığıyla gönderen İbrahim, en mutlu gününü duyurmak için de SABAH'ı seçti. ANNEMİN SOYADINI KULLANDIM Röportaja büyük bir mutlulukla gelen İbrahim, yıldız bir futbolcudan çok içi içine sığmayan ve sevincini haykırmak isteyen bir çocuğa benziyordu. Kendini fazla tutamadı ve mutlu haberi verdi: "Babamla 23 yıl sonra barıştık. Buluştuk ve kucaklaştık. Zamanında ünlü ve milli bir kaleci olduğunu yeni öğrendim. Dünkü idmanda da kaleci eldivenlerini bu yüzden giydim." ![]() BABAM VE OĞLUM'U İZLEYECEĞİZ "Babam Erdoğan Akın 78 yaşında. Eski mevzulara pek girmedik. İkimizin de içinde 23 yılın eksikliği vardı. O bana futbolculuk resimlerini gösterdi. Arkadaşları arasında Süleyman Seba, Turgay Şeren var. Fatih Terim hocayı da tanıyormuş. Bana Milli Takım'dan resmini hediye etti. Tüylerim diken diken oldu. Geçen yıllara baktığımda babasızlığın etkisini görüyorum. O da benzer duygular içindeymiş. Birbirimize anlatacak çok şeyimiz var. Babam ve Oğlum filmini birlikte izlemeyi düşünüyoruz. O yaşlı, ben sık sık İzmir'e gidip yılların acısını çıkartacağım. Çok mutluyum..." FATİH DOĞAN Kaynak:Sabah | ||
![]() | #194 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İlk yarı çok geç oynamaya başladı ama inş 2.yarı istediğimiz seviyede bir İBRAHİM AKIN izleriz.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #195 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Tigana ile sorun yaşadık ama! Tigana ile sorun yaşayıp yaşamadığını sorduğumuz İbrahim Akın, "Bir takım sorunlar yaşadık. Sonuçta patron o. Ama ben de forma şansı bulamadığım için sıkıntılıydım. Şimdi iyiyiz. Sakatlığımın geçmesi zaman aldı. Ondan sonra adaptasyon sıkıntısı çektim. Şu anda çok moralli ve hırslıyım. 2007'nin patlama yılım olacağına inanıyorum" diye konuştu. At yarışını zevk için oynuyorum Gece hayatı olduğu söylentilerine de çok kızdığını söyleyen Akın, "Kumarda 1 trilyon kaybetmişim. Bunlar söylenti bile değil, iftira. Mutlu bir evliliğim var. Gece hayatım da yok, kumar da oynamam. Atları izlemeyi seviyorum. Boş zamanlarımda Veliefendi'ye gittiğim oluyor. Ama oynadığım at yarışı zevkin ötesine geçmedi, geçmeyecek" dedi İNŞALLAHHHH!!!!!
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #196 | ||
Guest
| Sergen'i örnek alıyorum diyordu ya at zevkinden anladık ki hakkaten Sergen'i örnekalıyor ![]() | ||
![]() | #198 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet, cok buyuk topcu, son 5-6 mactir oynuyor ve cok buyuk patlama yapti. Bursa ve Brugge maclarinda gordugu sacma sapan kirmizi kartlar, W.Bremen macinda bos kaleye vuramayacak halde olmasi, her macta egoist oyunu, cok buyuk topcu. ![]() ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #199 | ||
Guest
| senin çok beğendiğin Baki de olmayan birşey var İbo da...o da yetenek...bak adamda yetenek var ama kafasını futbola vermekte zorluk çekiyor... | ||
![]() | #200 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
boş kaleye atamıyo diyosun oraya hareketlenişi hermaçta pozisyona girmesini söylemiyosun.hemde gol pozisyonuna giremeyen bir takımda
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |