![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | İlk yarı çok geç oynamaya başladı ama inş 2.yarı istediğimiz seviyede bir İBRAHİM AKIN izleriz.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #2 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Tigana ile sorun yaşadık ama! Tigana ile sorun yaşayıp yaşamadığını sorduğumuz İbrahim Akın, "Bir takım sorunlar yaşadık. Sonuçta patron o. Ama ben de forma şansı bulamadığım için sıkıntılıydım. Şimdi iyiyiz. Sakatlığımın geçmesi zaman aldı. Ondan sonra adaptasyon sıkıntısı çektim. Şu anda çok moralli ve hırslıyım. 2007'nin patlama yılım olacağına inanıyorum" diye konuştu. At yarışını zevk için oynuyorum Gece hayatı olduğu söylentilerine de çok kızdığını söyleyen Akın, "Kumarda 1 trilyon kaybetmişim. Bunlar söylenti bile değil, iftira. Mutlu bir evliliğim var. Gece hayatım da yok, kumar da oynamam. Atları izlemeyi seviyorum. Boş zamanlarımda Veliefendi'ye gittiğim oluyor. Ama oynadığım at yarışı zevkin ötesine geçmedi, geçmeyecek" dedi İNŞALLAHHHH!!!!!
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #3 | ||
| Guest
| Sergen'i örnek alıyorum diyordu ya at zevkinden anladık ki hakkaten Sergen'i örnekalıyor bence farklı şekilde örnek olarak almalı kendine..Sergen'de büyük yetenekti kendini nasıl harcadı...İbo da yetenekli bari o kendini harcamasın..bu konuda örnek alabilir... | ||
| | #5 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Evet, cok buyuk topcu, son 5-6 mactir oynuyor ve cok buyuk patlama yapti. Bursa ve Brugge maclarinda gordugu sacma sapan kirmizi kartlar, W.Bremen macinda bos kaleye vuramayacak halde olmasi, her macta egoist oyunu, cok buyuk topcu. ![]()
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
| |
| | #6 | ||
| Guest
| senin çok beğendiğin Baki de olmayan birşey var İbo da...o da yetenek...bak adamda yetenek var ama kafasını futbola vermekte zorluk çekiyor... | ||
| | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
boş kaleye atamıyo diyosun oraya hareketlenişi hermaçta pozisyona girmesini söylemiyosun.hemde gol pozisyonuna giremeyen bir takımda
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
| |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ewet okadar büyük ki sizin gibilerde ne dediğini okadar bilmezki leverkusen maçında yoktu olsa böylemi olurdu dediniz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
| |
| | #9 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Asil hayal kuranlar sizlersiniz. Leverkusen macinda gercekten oynasa ne olurdu peki? Hadi Leverkusen macini biraktim, onceden hep 5-6 mac oynasin patlama yapacak diyordunuz, 5-6 mac oynadi ve takima inanilmaz zarari dokundu, sahada ayakta bile duramiyor.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ibonun eksikleri var kabul edelim ama, bir burak bir gökhan gülec bir baki ve hatta mehmet sedef bu takimda yer buluyorsa ibo banko oynar.. benim ibo ya tek kizginligim egoistligidir.. yoksa gol kacirmis kacirmamis degil, herkes kacirabilir ama atmasi zor noktalarda sut cekmek yerine asist yapsa cok daha iyi olur.. ve su kart görme olayina girmek istemiyorum geldi ve gecti bir daha olmaz insallah
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |