![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Sinan engin futbol sube sorumlusu adı altında bi çok şeyi değiştirmek için gelio takıma... Gelince bunu zaten sen ve senin gibi düşünen herkes görücek.. ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Bazi insanlar artik Tigana gitsin diye bizim sampiyon olmamizi bile istemez, o duruma geldik hakikaten. Yazik, Ankaragucu macindan sonra forumda neredeyse yorum bile yapilmadi ve hic topicler bile acilmadi, bu bircok kisinin karakterini ve ruhsal durumunu da acikliyor zaten. Dedigin gibi cok yazik...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #13 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | 11 puan geriden verdiğimiz şampiyonluğu İlhan Mansız'ın gitmesine bağlayan ve sürekli suçu bir adama(Lucescu'ya) yıkmaya çalışan bir adamın Beşiktaş'ta işi yok.Bu kadar.En önemlisi Çakıcı ile ilişkisi olduğu belli olan ve üstüne basarak söylüyorum Çakıcı'yı Beşiktaş aracılığıyla yurtdışına kaçıran bir adamın Beşiktaş'ta işi o-la-maz.DAHA NE DİYEYİM?Hangi şampiyonluk benim bu utancımı ve mahçubiyetimi bitirebilir?
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
böyle düşünen bir beşiktas taraftarı yok birçok beşiktas taraftarı var... Zamanında o tek adamın yaptığı işleri şimdi koca bir yönetim yapamıo... ![]()
![]() |
![]() | #15 | |||
Ne yani? Koskoca Besiktas kulubu Sinan Engin'in agzina gore mi hareket edecek, bu diktatorluk degildir de nedir? Ayrica bu adamin bilgisi ne birikimi ne. Bu isler televizyona cikip elindeki sopayla tahtaya vurup anlatmak kolay degil, bu haberin bir Besiktas taraftarini sevindirmesi korkunc bir gercek, baska birsey degil...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #16 | |||
Neymis o isler? Ortada dayi dayi tavirlarla gezinmek mi? Hakemleri tehdit etmek mi? Mafyayla iliski kurup Besiktas'i karalamak mi? Futbolcularla iddiaya girip 'ben abilik yapiyorum' havalarina girmek mi? Hangisi?
![]() |
![]() | #17 | |||
Kimine göre korkunç bişi kimine göre gurur verici sen nerden almak istiosan öle al tamam mı bi sen biliosun zaten sinan enginin ne halt yediğini.....
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
bence sinan engin faydalı olamayacak. sorun menejerimizde değil ki. sorun camia da. bir türlü tek yumruk olamıyoruz. demirören hatalı kabul ediyorum da bu transferleri yaparken kimse bişey demedi kötü çıkınca herkes ahkam kesmeyi biliyor.sene başında biz bile delgado kleberson rico bobo nobre kim bunlara dayanabilecek diyorduk. iyi olmayınca da başladık vurmaya. bence bu konuda ciddi eksiklikler yaşıyoruz camiada. bizim de düzelmemiz gerekiyor yani saygılarrr... | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | iki cambaz bir ipte oynamaz hayırlısı bakalım | ||
![]() |
![]() | #20 | |||
Ben degil, tum Turkiye biliyor. Tum Turkiye duydu ses kayitlarini ve ogrendi bu adamin ne mal oldugunu, sen ogrenemediysen bu senin sorunun.
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |