![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Sana laf yetiştiremicem at gözlüklerini çıkar bence .. ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Tekrar ve tekrar söylüyorum.Geçmişte yaptığı işler umurumda bile değil.Çünkü Sinan Engin yaptıklarıyla bunu çoktan sildi süpürdü.Tanrı'ya yakın bize uzak olsun sadece yeter...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #24 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Sinan Engin'in mafya ile olan ilişkilerini bir yana atıp, bu kulübün içinde yaptığı utanç verici olayları bırakıp bu adamın Beşiktaş'ta kral olmasına izin veriyorsun ve biz böyle adamların Beşiktaş'ta olmasını istemediğimizden at gözlüğü mü takıyoruz?Pes.Vallahi pes.Ama yeter artık.Asıl sizler at gözlüğü takıyorsunuz.Yüceltilmeyecek kişileri yücelterek Beşiktaş'ı küçültüyorsunuz.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
![]() |
![]() | #25 | |||
aferin sana..... Sen devam et böle olur mu.. ![]()
![]() |
![]() | #26 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Sinan Engin bu kulüpte bir daha görev alsın bir daha asla Beşiktaş'a ait hiçbir şey almayacağım.Asla yolda Beşiktaş forması giymeyeceğim.Çünkü Beşiktaşımın içinde karanlık ilişkileri belgelenmiş bir adam elini kolunu sallaya sallaya istediğini yapacak, yaptıracak ve beni ve benim gibi düşünenleri utandırmaya devam edecek yapacaklarıyla.Bu adam Beşiktaş'ın içine girsin, Beşiktaş forması giymekten ilk defa utanacağım.Çünkü benim Beşiktaşlı olmamın nedeni şampiyonlukları veya başarıları değil.Zaten öyle olsa Beşiktaşlı olmazdım.Benim Beşiktaşlı olmamın nedeni Halkın Takımı olmamızdı.Ama görüyorum ki pek halkın takımlılığı kalmamış.Çünkü halkın içinde mafya olmaz.
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cevap veremeyecek duruma gelince bu sekilde konuyu kapatmaya calismak son derece ayip. Bu adamin hareketlerini, yaptiklarini herkes biliyor. Sampiyonlukta bu adamin payinin ne kadar oldugunu kimse bilmiyor, bilemez de. 11 puanlik fark kapanirken de bu takimin basinda Sinan Engin vardi, Lucescu'dan evvel sampiyon olamadigimiz senelerde de Sinan Engin vardi. Bu sekilde davranarak 100.yildaki sampiyonlugu bu adama bagliyorsun ve futbolcularimiza ve o seneki teknik direktorumuze ihanet ediyorsunuz. Yazik, cok yazik...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Edeceğim merak etme.Hayatımın sonuna kadar bu şekilde erdemli bir şekilde yoluma devam edeceğim.Adam gibi adam olarak...
![]() |
![]() | #30 | |||
ben hiçbi zaman lucescuya ihanet etmedim onun hakında ileri geri konuşmadım keşke beşiktasın basına tekrar gelse bunu en cok isteyen benim.. ![]() ![]()
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |