![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ben hiçbi zaman lucescuya ihanet etmedim onun hakında ileri geri konuşmadım keşke beşiktasın basına tekrar gelse bunu en cok isteyen benim.. Ama sinan engin lucescuyla her maçtan önce oturur kadroyu birlikte kurardık o benden bilgi isterdi ben ondan diodu şimdi ise tigana diil ali gültikenle bi fikrini paylaşmak yardımcılarınla bile bi fikir alışverişinde bulunuo mu merak konusu o yusden sinan engini tekrar istiorum belki tigananın göremediklerini kapatır... ![]()
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
| |
| | #2 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
Şimdi, eğer Sinan Engin biraz adam olsaydı bu suçlamaları yalanlar ve kendini temize çıkarırdı.Bunu yapmadan Beşiktaş'a tekrar geleceğini ve eskiden kendisine İmparator diye bağıran gerçek BEŞİKTAŞLILARA kendini kabul ettireceğini mi sanıyor?Eğer gerçekten böyle sanıyorsa yanılıyor.Hem de çok...
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | |||
| |
| | #3 | |||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Sen de buna inandin mi? Allah askina, Sinan Engin'in ne gibi bir bilgisi var ki Lucescu gibi bir futbol dehasi ona gidip fikir sorsun? Sinan Engin'in Lucescu'yu suclamasinin tek nedeni kendi hatalarini ortmek ve boylece tekrar goreve gelmek. Hatta bu adam Ali Gultiken gibi durust bir insani bile suclamisti, halbuki bir Besiktasli'ya kalan tek sey Ali'ye guvenip destek olmak. Bu adam sirf kendini kurtarici olarak gostersin diye her hafta Tigana'yi hakli haksiz elestiriyor, siz de bu herifi kurtarici olarak gormeye basladiysaniz maksadina ulasti demektir.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |