![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #36 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kaleye sanırım frey veya t.howard gelio bence frey gelir 24 gircek seneye şubatta sanırım hemde fransız orta sahanın sağına geremi kiralık veya satın alınabilir.ortaya kleberson giderse maliyeti daha ucuz olan mavuba gelir. sergen'in rapörtaşını okudum kalıyomuş.yanına sergen.sola wiltord sağdada oynuyo ama solda çok etkili örnek 7-2 werder bremen maçı forvet sözleşmesi biten zalayeta ve liverpool da pek oynayamayan yerine berbetov gibi isimlerin düşünüldüğü cissé gelir seneye ilk 11 sanırım -----------------------------frey------------------------------ geremi--------------toraman------egemen-------------mercimek tandoğan---------sergen-------------mavuba------------wiltord --------------------cisse------------zalayeta------------------ yedekler:bilal,ramazan,özden,topal,aydın,sedef,top al,topuz,kaloğlu,battal,güleç,kurtuluş,teber,koray ,akın,s.akın,güven,kurtuluş,ferhat,zan,caner ve burak olur. | ||
![]() |
![]() | #38 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | bence eğer ki cisse işi doğru ise şöyle bir kadro oluşabilir --------------------Frey----------------- Geremi------İ.toroman----G.zan---Hayrettin ---M.topuz---------Mavuba------İ.Akın---- -------------------Kleberson---------------- ----------Cisse(wiltord)---G.güleç | ||
![]() |
![]() | #39 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
-------------------------frey------------------------ geremi----------toraman--------egemen---------devoli tandoğan-------mavuba----------sergen--------wiltord ----------------Cissé----------zalayeta-------------- ilk 11 böyle olur yedekleri yazmıştım sergenle bence yeni sözleşme imzalanır | |||
![]() |
![]() | #40 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | zaleyata konusunu okudum bence kleberson kesin kalacak ayrıca klebin kendiside söyledi en az 1 sezon daha beşiktaşta kalacağım diye Tİgana klebi gelecek sezon forvet arkasında oynatacak.Bence ------------------Frey---------------- Geremi-----İ.toroman--G.Zan--Hayrettin ---M.topuz-----mavuba-----İ.Akın------ ----------------Kleberson-------------- ------wiltord--------------Zalayeta(Cisse) görünen o ki yönetim Cisse veya zalayetadan birini getirecek ikiside gerçekten çok kaliteli ve tribünleri ayağa kaldıracak oyuncular ! | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |