![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #21 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
![]() |
|
![]() | #22 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | |||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
ARKADAŞLAR BEN SİZİN BU CISSE YE MAIL OLAYINIZA TAMAMEN KATILIYORUM HATTA CISSE Yİ ÇOK İYİ BİR FUTBOLCU OLARAK GÖRÜYORUM YANLIZ BUGÜN BAŞKANIN AÇIKLAMALARINI DUYDUYSANIZ DEFANSIN ORTASI ORTA SAHA VE SANTRAFOR ALICAZ DİYOR VE YABANCI BASIN KAYNAKLI HABERLERE GÖRE WILTORD İŞİ% 90 BİTMİŞ GÖZÜKÜYOR ÜSTELİK TİGANA NIN CISSE HAKKINDA FAZLA BİR BEYANATINI GÖRMEDİM ACABA BİZ SADECE TAKIMDA GÖRMEK İSTEDİĞİMİZ YABANCI OLDUĞU İÇİN YANLIŞ YAPIYOR OLMAYALIM HEPİNİZİ GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM SAYGILARIMLA | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Arkadaşlar bazen anlayamıyorum sizleri; bir kaç kişi Cisse dedi diye ,her Beşiktaşlı taraftar onu istiyor. Gözünüzde ne çok büyüttünüz şu adamı.Doğru dürüst istikrarı yok,Zeki oyuncu değil. Ayrıca ben tekniğinide zayıf buluyorum. Sizler benim bilemediğim hangi yönünden dolayı Takımımızda görmek istiyorsunuz. Yazında bende doğrusunu öğreneyim . Bu adam hakkında boşu boşuna haksızlık yapmış olmayayım. | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 43
dear cisse ı am a besiktas fan ı think u know besiktas the biggest team in turkey ı wanna say only something u must watch 3th may 2006 night bjk-fb turkey cup final match. (( DIGITAL: Türksat 2A 42' east satellite Frekansı: 11.760 MHz Polarizasyon: Horizontal Symbol rate: 5.925 Ksym/s FEC rate: 3/4)) and see bjk fan and bjk fan's soul we loved pascal nouma and we still love. u can conversation with pascal nouma and jean tigana(bjk coach now). all of the bjk fans wanna see you in the bjk inonu stadium. please answer to my mail please.THIS MAIL IS NOT A CHEAT... Ps: YOU WILL NEVER WALK ALONE IN TURKEY ... ------------------- sevgili cisse ben beşiktaş taraftarıyım sanırım bilirsin beşiktaş türkiyenin en büyük takımı. ben sadece sana bişeyler söylemek istiyorum.3 mayıs 2006 gecesi bjk febe türkiye kupası final macını izlemelisin mutlaka ((işte frekansları verdim mac show tvdeymiş herhalde))beşiktaş taraftarlarını ve taraftarın ruhunu gör. biz pascal nouma yı sevdik ve hala da seviyoruz pascalla ve tiganayla görüşebilirsin bütün bjk taraftarları seni bjk inönü stadında görmek istiyor lütfen bu maile cevap yaz bu mail kandırmaca bi mail değildir he ınutmadan:Türkiye'de asla yalnız yürümeyecaksin.. arkadaşlar aynen bu maili yolladım inşallah iyi olmuştur farklı bi açıdan yaklaştım olaya bu na da cevap yollamazsa artık yuh yani ![]() djibril_cisse.jpg
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... Konu aSi_KaRTaL tarafından (28-04-2006 Saat 08:22 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #30 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
buyazdiginin fransizcasi boyle : Je t envoi ce mail depuis la Turquie. Je suis une fan de BESIKTAS et de CISSE. J ai entendu que BESIKTAS etait interessé et qu il voulait te transférer. Ce serait vraiment génial! Tu devrais absolument regarder un match de BESIKTAS et voir les magnifiques supporters que nous sommes.Tu ne pourra trouver l ambiance qu il y a nulle part ailleurs. BESIKTAS est le premier club de Turquie et le plus prestigieux. Et voici quelques photos a propos de BESIKTAS et de ces supporters
__________________ Rustu Ridvan Ibrahim Ferrari Ismail Quaresma Ernst Necip Volkan Bobo Nihat | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |