![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | TV8 deki spor programında Sinanı izliyormusunuz. O programda azize ye ve fenere bi söz söyleyemiyor ve zaman zamanda azizeyi övüp duruyor.O heriften böyle tırsan birinin ne faydası olur. Açık sözlü değil. ağzında eveleyip geveliyor yuvarlak laflarla konuları geçiştiriyor. Programda beşiktaşın hakkını savunamıyor. Ben şahsen takıma getirilmesini istemiyorum. o sadece 100 .yıl ın kaymağını yiyen fırsatcının biri. | ||
![]() |
|
![]() | #12 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Sinan engin hem aziz yıldırım hem de fatih terim hayranı yalaka bi adamdır bunun dısında ilşki içinde bulundugu adamların cogunu teşkilat yönetiminde veya sabıka kayıtlarında bulabilirsiniz sagı solu karanlık olan bu adamın beşiktaş gibi halkla özdeşleşmiş bi takımda işi yok bizim takımımız mafya baglantısı olan innsanlarla anılmamalı biz süleyman seba gibi insanların yönettiği takımın şampiyonluguyla mutlu oluruz | |||
![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
Dürüstlükten nasibini almayan bir adamın,klubü ne hale getirdiğini bir hatırlayın. Lucescu ,bas bas şampiyonluğumuz çalınıyor dediğinde ,bu Sinan denen zevat takımı içten ve dıştan sabote ediyordu.O dönemde menejerken ve madem bu kadar etkili iken ,neden olaylara müdehale etmedi,neden sıkışınca geri kaçtı. Lucescu, meclisin harekete geçmesini söylerken,bu Sinan denen sözde Beşiktaşlı kişi, Lucescu yu karalamaya başladı.Lucescu yu arkadan hançerledi. Lucescu; bu herifin ne halt olduğunu çok iyi bildiğinden istememişti.Ve Bu konuda Lucescu çok haklı. Karanlık ilişkileri olanların Beşiktaşın mazisini tekrar karalamasına izin verilmemelidir.( Hatırlatayım Sebat ve Rize nedeni ile Beşiktaşın temiz mazisine kara leke sürdürmüştür.Bursalı larda bu nedenle haklıdırlar.) | |||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |