![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Türkiyeyi tanıyor neden olmasın bence mantıklı bir transfer olur defans adamında yaşın fazla olması daha iyidir. Aradığımız stoper tipine uygun song... | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Beşiktaş'ın listesi süper Şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş, sezon sonunda G.Saray'dan ayrılmayı planlayan Song'dan sonra Fenerbahçeli Mehmet Yozgatlı'nın de peşine düştü. Siyah-beyazlıların listesinde Ali Bilgin, Mehmet Topuz ve Serkan Kırıntılı gibi yıldızlar da var. *** Song işi yaş Menajerlerin Beşiktaş'a önerdiği Kamerunlu yıldız, Tigana engeline takıldı. Celal Kolot da "Karar hocamızındır" dedi. Beşiktaş'ın transfer gündemine gelen G.Saraylı Song için teknik patron Tigana olumsuz konuştu. Sarı-kırmızılı takımla sezon sonunda yollarını ayırmayı düşünen Song için menajerler Beşiktaş kulübüne, "Song'un G.Saray ile bağları koptu. İsterseniz onu size verebiliriz" diyerek haber gönderdiler. Bu talep üzerine Beşiktaş yönetimi de konuyu Tigana'ya Stoper arıyoruz Fransız teknik adamın ise yönetime, "Song benim için yaşlı bir oyuncu. Geleceği olan oyuncular almalıyız. Şu an için onunla ilgilenmek doğru değil" yanıtını verdiği öğrenildi. Futbol şube sorumlusu Celal Kolot da bu gelişmelerin doğru olduğunu ifade ederek, "Stoper aradığımız doğru. Ama hocamız, genç isimlerden yana. Onun bu düşüncesine saygı duyuyoruz" dedi
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya fenerden bize gelsin dediğim tek adamdır M.Yozgatlı tam bizim aradığımız tarz bir oyuncu ama eziklerin onu kolay kolay bırakacağını sanmıyorum... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | nokta transfer olur | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
Guest
| Bomba! ![]() 21.04.2007 Yöneticileri aradı Savunmasına takviye yapmak isteyen Beşiktaş’ın transfer ayağına geldi! Galatasaray’da teknik direktör Eric Gerets’le sorunları bulunan Senegalli Rigobert Song, menacerler aracılığıyla Siyah-Beyazlı kulüple irtibata geçti. Tecrübeli oyuncu, “Türkiye’yi tanıyorum. Yeni sezonda isterseniz Siyah-Beyazlı formayı giymek isterim” mesajını gönderdi. Song’un bu önerisi sonrasında oldukça şaşıran Beşiktaşlı idareciler, hemen Galatasaraylı yöneticileri arayıp, “Song ile temas halindeyiz. Sizin için sorun olur mu?” diye sordular. Sarı-Kırmızılılar ise görüşmelere onay verdi. ‘Sezon sonu görüşürüz’ Song’a, “Sezon sonu görüşürüz” diyen Beşiktaşlı yöneticiler, Kamerunlu futbolcunun eksilerini ve artılarını masaya yatırdı. Tecrübeli futbolcunun Türkiye’yi tanımasını bir avantaj olarak gören idareciler daha uzun boylu ve daha teknik bir stoper aradıklarını da düşünüp temkinli yaklaştılar. Bonservisinin de elinde bulunması, tecrübeli oyuncuyu transferde bir adım daha öne taşıyor. Bilindiği gibi Beşiktaş daha önce Hansson, Dellas, Kyrgiakos gibi isimlerle ilgilenmiş ancak futbolculardan net yanıt almayı başaramamıştı. Orhan YILDIRIM / Cüneyt KARAKAYA Kaynak:Fanatik | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/cop-kutusu/25773-rota-song/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
p Kutusu [Arşiv] - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 21-03-2008 17:33 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |