![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | hemende yedin adamı ayıp ..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Gökhan ÜNAL ın gelirse şayet çok ta yararlı olacağını sanmıyorum bana göre sırada bir forvet
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Kayserispor'un yıldızı Gökhan Ünal, Beşiktaş'ın kamp yaptığı otele arka kapıdan girdi Kayserispor'un golcü yıldızı Gökhan Ünal, Beşiktaş'ın kamp yaptığı oteli gizlice ziyaret etti. Gökhan, cumartesi akşamı siyah-beyazlıların kaldığı Sheraton Otel'e, camları siyah bir jiple geldi. Otele, arka kapıdan giriş yapan golcü, yakın arkadaşı İbrahim Toraman ile görüştüğünü ifade etti. Toraman da "Gökhan yakın arkadaşım. Yarım saat görüştük ve gitti" derken; Gökhan'ın siyah-beyazlı yöneticilerle görüştüğü de iddia edildi. (Fotomaç) | ||
![]() |
![]() | #28 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Forza bobo ..gokhan gelırse fenere gelen zafer bıryol gıbı olur bence
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
Guest
| Beyler siz değilmiydiniz Gökhan Alınsın diyen...Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal ilgili bi topickvardı ne kadar çok uzamış ve mesaj atılmış bir topickdi...Gökhan için benimde soru işaretlerim var...Bizde oyuna sonradan girip skoru değiştirebilecek bir golcü yok..Aslında İ.Akın bunu yapabilir ama Tigana da onu kullanmayı pek düşünmüyor... | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |