![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Arkadaslar Bence Yine Böyle Yildizlardan Bahsettirip Bahsettirip Bize 30un Uzerinde Yasta Olan Avrupa Macerasi Bitmis Yada Triskadan Bi Transfer Yapilacak...tipki Ailton-juanfran-youla Ve Digerleri Gibi...görecegiz Bak Bobo Bile Bunlarin Yeni Sezonda Alacagi Forvetten Iyi Cikcak...nezamn Gelen Gideni Aratmadiki | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #4 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | transferde adi geçenlerin içinde en iyisi kluivert cisse saha üçünden birini alsak iyi olur bence..
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu sene 16 macta 5 golü var. 1.84 boyunda,27 yaşında,sol ayaklı 17.5 milyon € fulhamdan ManU transfer olmuştu şuandaki değeri 10 milyon €(yani almamız imkansız gibi gözüküyor)
__________________ Doğuştan TÜRK Doğuştan BEŞİKTAŞLI PASCAL NOUMA | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya bnce onemlı olan isminin duyurmuşluğu deıl ortada olan keşfetmektir neden bızde bu şekılde basarılı olmayalım bakın real madrıd basarılı mı hayır bnce arayıslarımızı sadee populer lıglerde deıl gıdelım meksıkaya mesela bnde bu daha yaralı olucaktır hem ucuz hemde yararlı olucaktır ve saha ıcın dıeceklerımde youlaya benzetmekteım onu ben bnce okdar ıı deıldı fulhamda ıı ıdı ama su anda bnce sadece kosuo bJKda ıs gormez!! | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben de nemesıs e katılıyorum.bu adam bıze gelşmez,gelse de bız alamayız.cok pahalı.bence fransa lıgınde oynayan afrıka menşei li genc zencıler daha yararlı olur.hem tıgana nın tecrubesı de buna ısaret edıyo aslında.ben bugune kadar tıgananın bole pahalı yıldızlara yoneldıgını hıc duymadım.calıskan,formasının hakkını veren pascal ruhlu zencı aramalıyız.tıpkı tıgana gıbı... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |