![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Arkadaslar Unibjkcukurovanın Yardımlarıyla CUkurova cArsıyı Kuruyoruz.. Adanadaki arkadaslar üye Olmak için lütfen bana Ulassın üyelik bedava kart : 5 YTL pOLARLARImızda gelecek sezona cıkacam ama t-shirtlerimiz olacak onlardan alabilirsiniz .. bana ulasmak iÇin msn : Aydinucar_@hotmail.com... mail atarbilirsiniz zaten 24 saat msndeyim :d
__________________ Siyah-Beyaz - Ölüm-Yaşam <--> Bir Gün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın O Ayrıcalık Bizde Kalsın | ||
![]() |
|
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Aİpsın Kardesim sensiz YÖnetim oLurmu kadirliye geldigimde ayrıntılı Konusuruz sana t-shirt getirecem ![]() ![]()
__________________ Siyah-Beyaz - Ölüm-Yaşam <--> Bir Gün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın O Ayrıcalık Bizde Kalsın | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | BRAVO ARKADASLAR, AMA KESKE BIRAZ DA ADANASPORA DESTEK OLSANIZ!!!!! TURKIYENIN 4-5 buyuk sehirisiniz ama malesef sizin sehirin takimi kan agliyor!!!! yanlis anlamayin, ama herkes kendi sehirinin takimina biraz destek olsa ulkemizde futbol daha kaliteli olur!!!! yuz yildan beri sadece 4 takim sampiyonluga oynuyor!!! cok yazik.. ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı: | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kardes Sen ne Diyorsun Biz ADANADEMİRSPOR iÇin azmı eve agızımız kanlı Kolumuz kırık gittik sen merak etme burada herkes kendi sehrine destek oluyor git bi bak stadlar full cekiyor o para veriyoruz destekliyoruz adanaspora gelince ona ne yapabiliriz ki maclara bile cıkmıyor ?? maca cıkmaya takıma mı destek verelim ? ?
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |