![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #103 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #104 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() |
"Şükrü Saracoğlu bize uğurlu geliyor" Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, Fenerbahçe ile oynayacakları Fortis Türkiye Kupası yarı final rövanş maçının dostane bir hava içinde geçmesini dilediğini, ilk maçtaki avantajı korumak istediklerini söyledi.. Levent Erdoğan yaptığı açıklamada, Beşiktaş olarak turu atlayacaklarına inandıklarını vurgulayarak, ''Ancak öncelikle derbinin centilmence ve iki büyük kulübün büyüklüğüne yakışır bir şekilde dostça geçmesini diliyorum. Son dönemlerde gerilen havanın, bu karşılaşma ile sona ereceğine inanıyorum'' diye konuştu. Turu atlamak için Kadıköy'de de gol atmaları gerektiğini ifade eden Erdoğan, ''Özellikle ilk yarım saatte bulacağımız bir gol bizi rahatlatır ve stresten uzaklaştırır. İnanıyorum ki, güzel bir sonuçla sahadan ayrılıp, turu geçen taraf biz olacağız'' dedi. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda uzun süredir rakiplerine yenilmediklerini hatırlatan Erdoğan, ''Şükrü Saracoğlu Stadı bize uğurlu geliyor. İnşallah yarın da aynı şekilde uğurlu gelir'' şeklinde konuştu. Erdoğan karşılaşma için özel bir prim vermeyi düşünmediklerini kaydederek, ''Normal prim sistemimizi uygulayacağız. Futbolcularımız bu karşılaşmanın öneminin bilincindeler. Bize tur sevincini yaşatacaklarına inanıyorum'' diyerek sözlerini tamamladı. | ||
![]() |
![]() | #105 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | allahıma hepdua ediyorum şu ezikleri eleyelim.Bu liede inanılmaz yansır.Hatta ksnlkle diorm bu turu gçn %90 şampiyondur.Çünkü turu geçen diğer rakibine büyük bir gövde gösterisi yapmış olacak.Ve turu geçen takım inönüde daha rahat oynayacak.İnş. biz geçeriz ve 6 mayısta fb yi sahaya gömeris.... | ||
![]() |
![]() | #106 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | |||
![]() |
![]() | #108 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Muhtemel 11'ler... Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki yarı final rövanş maçı için geri sayım başladı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maç Lig TV'den naklen yayınlanacak. Ezeli rakiplerin yarınki maça şu olası 11'lerle çıkması bekleniyor: Fenerbahçe: Serdar, Önder, Lugano, Edu, Ümit, Aurelio, Deniz (Appiah), Tuncay, Tümer, Alex, Kezman. Beşiktaş: Runje, Mustafa, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki (İbrahim Üzülmez), Serdar, Koray (Fahri), Burak Delgado, Ricardinho, Bobo. | ||
![]() |
![]() | #110 | ||
Guest
| Hedef büyük koşmak gerek ![]() 26.04.2007 Süper Lig’deki nefes nefese yarışa 90 dakikalık mola... Yolcular aynı, rota farklı... Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın gündeminde bugün Fortis Türkiye Kupası var. Gelinen nokta çok kritik; son durak... Biri kupayı bir kulpundan tutacak, diğeri yarışa el sallayacak. Artık söz bitti; Bugün herkes susacak, onlar konuşacak... Alex mi Ricardinho mu, Kezman mı Delgado mu, Tuncay mı Bobo mu? Hakemin bitiş düdüğü çaldığında, işte bu sorular da yanıt bulacak. Kadıköy’deki heyecan fırtınası, saat 20.00’de esmeye başlayacak. Fenerbahçe Serdar Önder Lugano Edu Ümit Özat Tuncay Aurelio Deniz Alex Tümer Kezman Beşiktaş Runje Mustafa İ.Toraman Gökhan Zan Baki Burak Delgado Serdar Ricardinho İ.Üzülmez Bobo Saat: 20.00 Stat: Şükrü Saracoğlu Yayın: Lig TV Hakem: Selçuk Dereli Nasıl tur atlarlar? Fenerbahçe'nin 1-0'lık galibiyetinde maç uzar. İki farklı galibiyetlerinde, Sarı-Lacivertliler finale çıkar. Beşiktaş ise gollü tek farklı yenilgiler, beraberlikler ve galibiyetlerde tur atlar. Başkanların derbi karnesi Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Başkanı olduğu 15 Şubat 1998 tarihinden bu yana Beşiktaş’la oynanan toplam 23 maçın 8’inde galibiyet, 11’inde mağlubiyet, 4’ünde ise beraberlik gördü. Beşiktaş ise, Yıldırım Demirören döneminde 30 Mayıs 2004’ten bu yana Fenerbahçe ile oynanan 7 maçtan 4’ünü kazandı, 1’ini yitirdi, 2’sinde de berabere kaldı. Fenerbahçe bir adım önde Fortis Türkiye Kupası’nda bu sezon Fenerbahçe daha başarılı bir performans çizdi. Kanarya, 7 maçın 6’sını kazanırken, tek yenilgisini yarı finalde Beşiktaş’tan aldı. Sarı-Lacivertliler, 20 gol atıp, 2 gol yedi. Siyah-Beyazlılar ise 5 galibiyet, 2 yenilgi elde ederken, 15 gol attı, kalesinde 8 gol gördü. Nisanda Beşiktaş farkı Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında nisan ayında oynanan karşılaşmalarda Siyah-Beyazlılar’ın ezeli rakibine karşı 3 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. İki takım nisan ayında toplam 30 kez karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler bu karşılaşmaların 10’undan galip ayrılırken, Siyah-Beyazlı ekip 13 kez rakibini mağlup etmeyi başardı. 7 karşılaşmada ise taraflar beraberliği bozamadı. Tigana’nın bileği bükülmüyor Ezeli rekabette Beşiktaş’ın Fransız çalıştırıcısı Jean Tigana’nın Fenerbahçe’ye karşı henüz mağlubiyeti bulunmuyor. Siyah-Beyazlı ekibin başında Fenerbahçe’ye karşı oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik alan Tigana henüz yenilgi yüzü görmedi. Brezilyalı hoca Arthur Zico ise, Sarı-Lacivertli ekibin başında Beşiktaş’a karşı galibiyet sevincini yaşayamadı. 2 kez Beşiktaş derbisi heyecanı yaşayan Brezilyalı hocanın 1 galibiyeti, 1 de mağlubiyeti bulunuyor. ‘18:30’da statta olun’ Bugün oynanacak dev mücadele öncesinde ve sonrasında güvenlik tedbirleri en üst düzeyde olacak. 3 bin 600 emniyet görevlisinin yanı sıra, Fenerbahçe Kulübü’nden 350 özel güvenlik görevlisi stat içinde ve dışında hazır bulunurken, 95 güvenlik kamerası da tespit yapacak. Derbi için Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın kapıları saat 15:00’te açılacak. Öte yandan Emniyet, Beşiktaş taraftarlarının karayoluyla gelmeleri ve saat 18:30’a kadar stattaki yerlerini almalarını tavsiye etti. Kaynak:Fanatik | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |