![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya arkadaslar bni ezik için yorum yapmaya değermi yaa.adam takımını satmış para ve askerden kaçmak için.adamlığı belli zaten onun kaç paralık adam o saten yaa..tümerler çok ama beşiktaşım tektir!!!
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
| |
| | #6 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Nobre karşılığını verdi bu adiyi kaale almamak verilecek en ii cvp bence.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
boşversene onlar alacaklarını aldılar ![]() | |||
| |
| | #8 | ||
| Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | O şahsiyet çok pişman olacak zamanla ama herşey çoooo..k geç olacak...Bu arada ben asker kaçağı olduklarını da yeni öğrendim....Para insana herşeyi yaptırırmış derler ya hakikaten şimdi bunu anladım...Analar babalar evlatlarına kıya kıya askere yolluyolar bu vatandaş ise Türkiyenin en ezik takımlarının birinde asker kaçağı olarak futbol oynuyove bunu kimse zahmet edip askere götürmüyo...Vallahi pes....
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |