![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bize 52 sn lik küfürden dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası verdiler.eğer federasyon insaflıysa bunlara en az 2 maç saha kapama ve seyircisiz oynama vermeli bütün bu olanlardan sonra neler olduğunu herkes gördü | ||
| |
| | #6 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | yöneticisi hakemlere ş.erefsiz diyen bir camianın taraftarından ne beklenir ki !
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
| |
| | #8 | ||
| Sadece BeşikAŞK ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Ya boşverin Allah aşkına aldık mı maçı ,girdik mi finale gerisini boşverin....İki hafta sonra da Allah'ınn izniyle ligde sahamızdada harcarız onları olur biter ......
__________________ BEŞİKTAŞ (RUHUNUZ YETER) | ||
| |
| | #10 | ||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Kura çekildiğinde zaten BAY çekmiştik sonuç ortada bazı arkadaşların neden geriye yaslandığımızı sürekli yazmışlar cevabı galiba burda...Burak, Nobre, Bobo, Ricardinho ve Delgado gibi oyuncularımız hücumu düşünen oyuncularımızdır. Hücumda görevlerini yerine getirdikleri sürece ofansta hiçbir zaman sınırlamıyorum. Antalyaspor'a ilk yarıda 4 gol atmıştık ama 1 puanla döndük. Daha sonra basın Fransızca 'Sen olmamalısın' diye manşet atmıştı. Kesinlikle 1-0 kazanmayı ve burada olmayı tercih ediyorum" diye yanıtladı | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |