![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
arkadaşlar iyimisiniz yoksa yazdıklarınızı gırgır amaçlımı sölediniz kleberson orta saha dinanizmi onamı kaldı adamın en yaptığı şey 1 top kaybı oynadığı her maçta 20 top kaybının aşağısına inmemk 2 tüm ikili mücadelerlerde fati ürek veya aydın gibi davranmak ( korkak ) 3 gecelerin adamı olmak 4 birde fener maçı hariç geldiği ilk günki ondan sonra ki tüm maçlarda varlık gösteremek siz bunlara rağmen hale kleb taraftarımısınız bravo size hala ismi var die oynasın diosunuz | |||
| |
| | #3 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | gidecekse yerine klebersondan daha kaliteli birisi alinmali...
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | aynen katılıyorum..
__________________ | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | kleb kalmalı...
__________________ Besiktas JK . | ||
| |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kalmalı | ||
| |
| | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | yaa benim bildiğim konu açılırken kaynak belirtmek zorunlu değil miydi. kaynak belirtilmeden açılan haber içerikli konular bana bos bir hikaye gibi geliyor. zaten kleberson sakat, su anda transfer teklifi alması pek inandırıcı gelmedi bana ... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |