![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #142 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bobo ve delgado iyi yatirim bence.. transferde yapilan en iyi 3 isten ikisi.. Digeri ni siz tahmin edin..(ipucu baki degil)
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #143 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | ben bobonun beşiktaşı taşıyacak bir topçu olduğuna inanmıyorum
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #145 | ||
Akademisyen Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Kalsın istiyorum ancak ayrılmak isteyecekmiş g,b, geliyor bana sene sonunda | ||
![]() |
![]() | #146 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Istedigin kadar transferi yap, yeni bir takimin zaten ceyrek finalden oteye gitmesi zor. Ayrica butceyi de dusunelim biraz, bu sene bir gecsin, zaten seneye dogru transferler yapilir, zaten devre arasinda iyi oyuncu almak neredeyse imkansiz...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #150 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | su an icin evet ama cok iyi bir yedek, ben hep söyledim yine söylüyorum boboyu vestel kayseri yada trabzon gibi bir takima kiraya vermek gerek fazla degil bir sezon ilk onbirde oynasin sen ondan sonra gör.. su an icin yetersiz kabul ediyorum ama kim yeterli ki su an icin.. serdar kurtulus mu mehmet sedef mi baki mi gökhan gülec mi fahri mi? bobu bu genclerin hicbirinden asagi degil bence.. Besiktasimiz uefa da basari istiyor bu sebeple bobo kiralanirsa yerine etkili tek vurus yapabilen bir forvet alinirsa cok iyi olacagini düsünüyorum..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |