![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kleberson u ben sewiorum ama haklısın hiç bi futbolcu beşiktaşımızdan büyük olamaz ama kleberson yanınında biri oynatıldığı taktirde bize çok büyük katkısı olur onun için beşiktaşımızdan kesinlikle bırakılmaması gerek
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | ||
| |
| | #4 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | kleberson manchester gibi takimda oynamis ve hatta brezilyayla dünyasampiyonu kazanmis bir oyuncu gerce simdi bizim bekledimis performansi getirmiyor ama beni o fenerbahce atti gol bana yetiyor kleberson süper oyuncusun | ||
| |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Beşiktaş'ta defansın önünde oyun kurucu ön libero oynayan Brezilyalı Kleberson, yeni sezonda hemşehrisi ve yakın arkadaşı Alex de Souza gibi forvetin gerisinde oynayacak. Bu konuda Tigana ile görüştüğü ifade edilen Kleberson'un, "Benim yerim hücuma yönelik. Forvetin gerisinde oynamam gerek. Ancak çok geride oynuyorum" dediği öğrenildi.
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
| |
| | #6 | ||
| asi ruh ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | adam düşüşte iiyi para werilirse satılabilir | ||
| |
| | #7 | |||
| Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
kesinlikle katılıyorum bu sene eğerki 4 tane kaliteli yıldızlar alınırsa Kleberson hem milli takıma geri seçilecek hemde takımın en değerli oyuncusu olacak ! | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |