![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #201 | ||
Beş-U-ktaş ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | ya bonservisi bitmeden yollayalımm | ||
![]() |
|
![]() | #203 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | appiah gibi alinacaksa hémen gitsin ama alinacak olanin kle den daha iyi olmama ihtimali de var.. iyi tartilmasi gerekn bir karar. onun yoklugunda gördük orta sahayi..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #204 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Wallahi Kleberson u gonderirlerse de niye gonderiyosunuz demem cunku bu adamın takıma katkısının ust düzeyde olduğunu düşünmüyorum...Ondan gelecek olan parayla daha kaliteli ve isim yapmış bir oyuncu alabilirizzz...
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() |
![]() | #207 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | insallah ***** gitsin yaaa
__________________ Birgün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık! Sevenler ayrılmaz bir plan yaptık, Bütün Ç@RŞI cehenneme kombine aldık!!! Konu OnuR tarafından (23-11-2006 Saat 21:01 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #208 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | gidebilirsin kleb çok bişi vermiyorsun zaten,ölmüş gibi oynacağına hiç oynama
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() |
![]() | #209 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ne tallipleri varmış be adamın,klebi hep savundum burda ama artık pes.Adamın beyni asla sahada değil,mukavele yenileyemiyeceğiz gibi o yüzden satmak en mantıklısı..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() | #210 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bnce ne kadar werdikleri onemli diil ne olursa olsun satilsin takimin en siritan topcusu yanindaki adama pas atamio ahh nerde ilk geldignde super oynayan kleberson koray onun yerinde oynasa milli takimin degisilmezi olur | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |