![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | ßursa Macında Rico Paşaya GoL Pasını O Verdi.... Ben Herne Olursa Olsun Kleberson İcin Sabredilmesinden Yanayım...! Sonuçta Dünya Kupasını Kaldırmış Birisi. Daha İyi OLacagına Inanıyorum...
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Toparlan artık Klebi Yönetim, Kleberson'u tatlı sert uyardı. 2008 Haziran'ına kadar sözleşmesi olan Brezilyalı yıldıza, "Son bir yıldır performansından memnun değiliz. F.Bahçe maçındaki Kleberson'u görmek istiyoruz. Kaliten belli, artık kendini toparla" dendiği öğrenilirken, Kleberson'un "Sakattım. Daha iyi olacağım" sözü verdiği bildirildi
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya kardeşim oynacaksan oyna artık. dalga geçiyorsun sen bu takımla rezil herif ya. bir insan bu kadar rezil top oynarmı çıldırıyorum ya. ama suç senin değilki sana 90 dakika sabredip oyunda tutan tigananın. inatla oynatıyor bu rezil herifi ya. ulan fahrinin neyi eksik bu takımda oynamak için bir türlü anlamıyorum adama şans verilmezmi hiç. ya oyna artık yada defol git defollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllll | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() | Bu kadar formsuz bir futbolcuyu devamlı oynatan Tigana'ya yedek bekleyen futbolcuların güveni olurmu , oynamayacağını bilen bir yedek futbolcu neden yırtınsın...
__________________ .uɐln ʞşɐʇʞışǝq 'ɯǝɯçǝƃzɐʌ ǝsuöp ǝuısɹǝʇ ɐʎuüp | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | themadpol´isimli üyeden Alıntı ![]() ya kardeşim oynacaksan oyna artık. dalga geçiyorsun sen bu takımla rezil herif ya. bir insan bu kadar rezil top oynarmı çıldırıyorum ya. ama suç senin değilki sana 90 dakika sabredip oyunda tutan tigananın. inatla oynatıyor bu rezil herifi ya. ulan fahrinin neyi eksik bu takımda oynamak için bir türlü anlamıyorum adama şans verilmezmi hiç. ya oyna artık yada defol git defollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllll ortada sakin olacak bir durum yok kardeşim. benim düşündüklerimi yazmak en doğal hakkım. ben aslında az bile yazmışım bu rezil için. demişimya ya oyna yada defol git diye. artık oynamasın hemen defolup gitsin. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |