![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #271 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | klebersonu takıma + hiç bir şey vermemesine üstelik kaybettirmesine rağmen nedense çok sewiyorm ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #275 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | yorum yapmıyorum ben zaten avatarım ne düşündüğümü anlatıyor. | ||
![]() |
![]() | #276 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
arkadaşlar iyimisiniz yoksa yazdıklarınızı gırgır amaçlımı sölediniz kleberson orta saha dinanizmi onamı kaldı adamın en yaptığı şey 1 top kaybı oynadığı her maçta 20 top kaybının aşağısına inmemk 2 tüm ikili mücadelerlerde fati ürek veya aydın gibi davranmak ( korkak ) 3 gecelerin adamı olmak 4 birde fener maçı hariç geldiği ilk günki ondan sonra ki tüm maçlarda varlık gösteremek siz bunlara rağmen hale kleb taraftarımısınız bravo size hala ismi var die oynasın diosunuz | |||
![]() |
![]() | #277 | |||
Guest
| Alıntı:
mehmetöztürk_1982´isimli üyeden Alıntı ![]() bence ricardinho,nobre,fahri,koray hariç hepsi gitsin takımda kimse kalmasın yanında o tigana denilen adamda gitsin arkadaş kızma ama sen biraz uçmuşsun...Toraman - Zan - Serdar - Rico - Nobre - İ.Akın bu takımda kalması gereken isimler bence...Tigana konusunda ise hak veririm...bencede gitmeli... | |||
![]() | #280 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bir sekilde elden cikarmak gerekli bence de.. seneye bedavaya gidecek !
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |