Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Forum Arşivi > Çöp Kutusu

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-12-2006, 00:18   #291
 
kartalizma_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

kleberson ikinci yariya kalmaz gider besiktastan!!! Yerine kim gelir, onu bilemem:
__________________
siyah beyaz olum yasam...
kartalizma_84 Ofline  
Alt 20-12-2006, 00:31   #292
Eagle dragging on Smoking
 
gulcemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

__________________
ATIN ÖMÜ ARPADAN
HADİ GELİN ARKADAN
YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK

gulcemal Ofline  
Alt 20-12-2006, 02:23   #293
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Gitti gidiyor..!!!

Büyük umutlarla transfer edildi ancak bir türlü beklentileri karşılayamadı... Eleştirilerden rahatsız olan Kleberson da durumun farkında: Rusya, Portekiz, İspanya ve Brezilya’dan teklifler var. İsterseniz gidebilirim.


Kariyeri iyi ama...
Ve Kleberson’un şifresi çözülüyor... Brezilya Milli Takımı’yla birlikte 2002 Dünya Kupası’nı kaldıran ve Manchester United’da forma giyen ilk Brezilyalı unvanını elinde bulunduran Jose Kleberson ile Beşiktaş’ın yolları ayrılıyor. Büyük bir ekonomik yükün altına girilip transfer edilmesine karşın bir türlü isteneni veremeyen Sambacı’nın Türkiye’den ayrılma kararı aldığı öğrenildi. Yıldız oyuncuya Rusya, Portekiz, İspanya ve Brezilya’dan teklifler geldiği öğrenildi.

Kararı Tigana verecek
Son maçlarda yaptığı hatalarla yönetimin de tepkisini çeken Kleberson için 4.5 milyon Euro bonservis fiyatı biçildi. Brezilyalı futbolcunun transferinde son kararı teknik direktör Jean Tigana’nın vereceği ve onaylaması halinde Sambacı’nın gönderileceği bildirildi. Rizespor maçı sonrasında bir açıklama yapan yönetici Sinan Vardar, “Kleberson bir kez bile Brezilya Milli Takımı’ndaki mevkiisi olan sağ kanatta oynamadı. Tekliflere bakacağız” dedi.
Orhan YILDIRIM

Kleberson’un Beşiktaş kariyeri
Sezon Maç Gol
2005-2006 46 3
2006-2007 18 1
TOPLAM 66 4
 
Alt 20-12-2006, 08:34   #294
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kleberson'a bağlı

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Kleberson'a bağlı

Beşiktaş istenileni veremeyen Sambacı stara zengin müşteri ararken Sao Paulo, Valencia, Benfica bu oyuncuyla ilgileniyor. Villarreal'de oynayan Pascal Cygan ve Panathinaikos'lu Biscan da Siyah-Beyazlı takımın listesine girdi..



Titiz bir çalışma yürütülüyor
Beşiktaş ara transferde sessiz ve derinden gidiyor. Siyah-Beyazlılar yurtiçinde G.Antepsporlu Bekir, Sivassporlu Servet, Ç.Rizesporlu Yasin ve Antalyasporlu Ali Bilgin'le ilgilenirken yabancı futbolcu için de titiz bir çalışma yürütüyor. 2 sezondan beri Beşiktaş'ta istenilen performansı sergileyemeyen Kleberson'u satmayı planlayan yönetim bu oyuncuyu en az 4 milyon euroya satarak elde edilecek parayla transfer yapmayı hedefliyor.

Cygan ve Biscan ön planda
Brezilyalı oyuncunun da kendisine kulüp aradığı ve özellikle İngiltere ve İspanyol takımlarını istediği belirlendi. Beşiktaş bir yandan Kleberson'u satmayı planlarken diğer taraftan listesindeki yabancı oyuncularla yakından ilgileniyor. Villarreal'de oynayan Fransız stoper Pascal Cygan ve geçen sezondan beri Beşiktaş'ın ilgilendiği Panathinaikos'lu Biscan başta olmak üzere menajerlerin önerdiği 3 yabancıyla temaslar sürüyor.

Kaynak : Takvim Gazetesi
 
Alt 20-12-2006, 08:47   #295
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Zor karar! Click the image to open in full size.Beşiktaş’ın gündeminde Kleberson’un gönderilmesi konusu var, ama kafalarda da hep aynı soru; “Ya o da gönderildikten sonra Eller gibi gerçek kimliğine kavuşursa?” 20.12.2006
Jose Kleberson. 2002 de Japonya ve Kore’nin ortaklaşa düzenlediği Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nın kadrosundaydı. Final maçında bile görev yapıp henüz 23 yaşında olmasına rağmen kupayı kaldıran sambacı oldu.
Buradaki büyük çıkışı üzerine Manchester United Menaceri Sir Alex Ferguson tarafından transfer listesinin ilk sırasına kondu. Ada temsilcisi 9 milyon Pound gibi bir bonservis bedeli ödeyip Kleberson’u takımına kazandırdı. Ancak burada istikrar yakalayamayan Kleberson, milli takımdan uzaklaşmamak için kendi isteğiyle ayrılma kararı verdi. Kendisine, “İngiltere’ye gelen bir yabancı oyuncunun uyum süreci 2 yıldır, acele etme” dendiyse de, milli takım için hem Ada’yı, hem de yılda aldığı net 2.6 milyon Pound’u bir kenara itti.
Beşiktaş’ın 2.6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığı aldığı Kleberson, şimdilErde yılda 1.1 milyon Euro kazanıyor. Geçen sezon tam 46 maçta forma giyen yıldız oyuncu, sezona çok iyi başladı. Ancak omzu çıktıktan sonra bir türlü eski düzeyine gelemedi.

Ferguson yanılmış olabilir mi?
Geçen hafta içinde Ferguson İngiltere’de yaptığı açıklamada, “Kleberson müthiş bir yetenekti. Ama Ada futboluna adaptasyon sağlamak için sabredemedi. Kulübümüzden geçen bunca oyuncu arasında bambaşka bir yere sahip” itirafında bulundu.

Beşiktaş’ın bu sezon aldığı başarısız sonuçların faturasının sadece kendisine çıkarılmasından rahatsız olan Kleberson, kafa olarak Beşiktaş’ı bitirme noktasına geldi. Üstüne üstlük bir de bazı yöneticilerin çıkıp, “Artık gönderilmeli, bu takımda işi yok” açıklamalarına Başkan Yıldırım Demirören ve Tigana’dan karşılık gelmeyince moral olarak da bitti. Kleberson, “Sakatlığım yüzünden takımdan ayrı kaldığım dönemde alınan sonuçlar ortada. Ancak yine de gerekli desteği görürsem kalmaktan yanayım” diye dert yandı.

Jean Tigana’dan şartlı ‘evet’
Yönetim ise ayrılması gündeme gelen Kleberson’u Tigana’ya sordu. Fransız hoca açık ve net konuştu: “İstiyorsa gitsin, ancak oradan gelecek parayla yerine birini almak şartıyla.”
Beşiktaş ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Kleberson, yönetimin göndermesi halinde bir yıllık alacağı olan 1.1 milyon Euro’yu cebine koyacak.

Öte yandan Tigana’nın, Çaykur Rizespor maçında yanında oturttuğu Kleberson’a, Gençlerbirliği maçının son taktik idmanında bir devre as takımda görev vermesi dikkati çekti.
Trabzonspor’un ‘yaramaz’ diyerek kiralık yolladığı Eller’in gittiği andan itibaren gösterdiği üstün performans, Kleberson hakkında verilecek kararda etkili olacak gibi gözüküyor. Üstelik Brezilyalı’nın kariyeri, Eller’inkinden çok daha göz alıcıyken. “Gönderilsin” diyenlerin bile kafasının bir yanında hep bu soru var, “Ya sonuç Eller gibi olursa?”


Kaynak : Fanatik
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
 
Alt 20-12-2006, 08:56   #296
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Al Kleberson'u ver Ceremi'yi!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Al Kleberson'u ver Ceremi'yi!

Kartal, bir türlü bekleneni veremeyen Kleberson'u satmak veya kiraya vermek için harekete geçti. Siyah-beyazlıların, Brezilyalı yıldız için Chelsea ile görüştüğü ve Geremi'ye karşılık Kleberson'u önerdikleri öğrenildi.


***

Büyük takas

Beşiktaş, Chelsea'li oyuncu için girişimlere başladı Tek umut, Kleberson'un Avrupa piyasasının olması.

Beşiktaş iyice gözden düşen Kleberson'u takasta kullanacak. Brezilyalı oyuncuya talip çıkmaması ve menajerlerin, "Öyle 2-3 milyon dolarlık bonservis ile gelmeyin, Kleberson'un Avrupa piyasası var. Ama takas için çalışın" önerisi yönetimi de ikna etti. Menajerler ilk olarak Geremi'yi önerdi.

Gerçekçi mi?
Menajerlerin "Geremi ile Click the image to open in full size.Kleberson takası olabilir" teklifini yönetim pek gerçekçi bulmadı. Çünkü Geremi, Chelsea'de ilk 11'de forma giyiyor. Buna rağmen çalışmalar sürüyor. Beşiktaş büyük ihtimalle ara transferde Kleberson'u takasta kullanacak.



Kaynak:Fotomaç
 
Alt 20-12-2006, 08:58   #297
 
goqan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

walla olursa müthis olur. su klebersonu yollasalarda artık erkek gibi top oynayan biri cıksa yerine
__________________
goqan Ofline  
Alt 20-12-2006, 09:10   #298
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sonuna kadar Klebersooooooon Geremi de kim ya ....
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline  
Alt 20-12-2006, 09:21   #299
Banned
 
sonatcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Club Chelsea
League English Premiership
Date of Birth 20/Dec/1978
Country of Birth Cameroon
__________________
sonatcan Ofline  
Alt 20-12-2006, 09:37   #300
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KleBerSon da M.UNITED tan geldi ona bakarsan Gençlerbirliği futbolcusu da değil.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline  
 

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 14:47 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580