![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #301 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | mesele nerden geldiginden ziyade kimin geldigi.. bu adam en az iki kleberson eder su haliyle.. zamaninda ben de cok savundum klebersonu daha iyisini alamazsak yanariz diye düsündüm ve bu düsüncemi burda arkadaslarla paylastim.. ama anladim bu adam aklinda bitirmis besiktasi oynamiyor iste zorla mi? uefa dan elenme sebeplerimiz baki-kleberson-bobo-nobre-burak
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
|
![]() | #303 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #307 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | tezahuratı hoşlarına gidiyo herhalde klebeeerson klebeeerson oley oley ooleeey. başka bişey aklıma gelmiyo bu arada böyle bir takas olur mu ? hiç sanmıyorum ama geremi 10 numara tranfer olur beşiktaşa yönetimde ricodan sonra en iyi transferi yapmış olur
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
![]() | #309 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | takimda gol atan forvetlerin kenarda sevinclerini paylasacaklari bir maskot olsun diye chelsea düsünmüs olabilir mi acaba?..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #310 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | balon haber
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |