![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #331 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | "Ben yatak odasındaydım. Kapıyı tekmeleyerek girmiş. Eşimin ve kucağındaki 2 yaşındaki oğlumun üzerine yürümüş" ifadesini kullandı. bu ifade dogruysa terbiyesizlik etmis ![]()
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
|
![]() | #333 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
2006 - 2007 sezonunun ilk yarısını Süper Lig'de 3. sırada bitiren ve UEFA kupasından elenen Beşiktaş, ikinci devre öncesi takıma yapılacak takviye konusunda acele etmeme kararı aldı. Son bir haftadır teknik direktör Jean Tigana'nın yaptığı iddia edilen ![]() Öte yandan Beşiktaş'a geldiği günden buyana gösterdiği performansla eleştiri oklarını üzerine çeken Kleberson'un da çok iyi bir teklif gelmemesi durumunda takımda kalacağı öğrenildi. Brezilyalı futbolcunun kötü bir dönem yaşadığını ve toparlanacağını düşünen yöneticiler, Kleberson gibi bir oyuncuyu değerinin altında elden çıkartmak istemiyorlar. Sezonun ilk yarısının sona ermesinin ardından takas yapılacağı yönünde haberler de çıkan Brezilyalı futbolcu için transferin son gününe kadar bekleme kararı alındı. Bu dönem içerisinde her iki tarafında menfaatleri doğrultusunda gelecek bir teklif olursa değerlendirmeye düşünen siyah beyazlı yöneticilerin ilk tercihi ise Brezilyalı oyuncunun takımda kalması doğrultusunda olacak. 25.12.2006 ![]() Kaynak : DHAdocument.write(''); | ||
![]() |
![]() | #337 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bencede en mantıklısı o,yoksa zor yani.. ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #340 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | satın da parası önemli değil....
__________________ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |