![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bonservisi elinde olan oyuncular kendi fiyatlarini artiriyorlar.. kleberson un plani bu degildir umarim.. yani bu seneyi tamamlayip seneye serbest kalmak..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
| |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ben klebiyi aslinda cok seviyorum, yani gol attimi yaptigi hareketler falan, yani icinden bizi seviyormus gibi geliyor, ama biz taraftararlari sevse daha ii oynar bilemyiecegim....performansi gecerli degil besiktasta bu türlü oynuyamaz...bu kadar!
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
| |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kle gitmemeli bu kötü halinde bile yararlı. maç başına 250-300 topla buluşmayla oynuyor. top kayıpları tabi normal. ha kaybetmesi daha iyi kim istemez bunu ama bence yararlı bi oyuncu.
__________________ Aklımda birtek sen, Fikrimde birtek sen, Ne farkeder KARTAL, Sen hergün yenilsen, Uğrunda herşeyden öyle vazgeçmişken, Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım Senden | ||
| |
| | #7 | ||
| Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Kleberson gidiyo ali bilgin geliyor ...Yorumsuz
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK | ||
| |
| | #8 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | kle yi çok sewiorum ama istenileni veremediği için eğer iyide para olursa satarlar..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kleb giderse aramayız inşallah | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |