![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #371 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bizim fiyat normal, Kleberson icin 3-4 milyon euro istenir, asil sorun Ali Bilgin'in fiyatinda. Ama yonetim iyi yapmis, her yerli oyuncunun ustune atlarsan olacagi budur, bu tip yedek oyunculara 2-3 milyon euro verecegine hic almasin daha iyi...
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | ||
![]() |
|
![]() | #372 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
O zaten tek macligina yapildi, normalde ama defansif orta saha olarak oynadi Dunya Kupasinda, mevkiisi budur. Kizdigim sey, insanlar bizde sag acik oynamasini bekliyor. Sag acik adam gececek, cizgiye inecek, orta yapacak. Kleberson hizli degil, Brezilyali olmasina ragmen adam gecemez, iyi bir orta yaptigini da gormedim. Boyle seyler konusmaya gerek yok, Klebersonun bizde oynayacagi bolge onliberodur, baska yerde oynamasi mumkun degil.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #373 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 47
eger Klebersonun bizde oynayacagi bolge onliberodur, baska yerde oynamasi mumkun degil diyorsan, gitsin o zaman, cünkü bu adamdan önlibero olmayacak gibi gözüküyor.. simdiye kadar ki performansina göre.. bence klebersona takimda baska bir yer bulunmali ya da gönderilmeli..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #374 | |||
Kleberson'da baska sorun var gibi geliyor bana. Dunya Kupasinda resmen Brezilya icin oyun kurmustu adam, bunu herkes Pirlo gibi ince pas yapip cok iyi takimi yonlendirmesiyle taniyor, savasmamasini biraktim, en iyi yaptigi seyi bile yapamiyorsa sorun baska yerde demektir. Bence ona 1 devre daha sans verip sezon sonu karar vermek gerekir.
__________________ INADINA TIGANA INADINA BAKI INADINA RUNJE INADINA BESIKTAS!!!!! | |||
![]() |
![]() | #375 | |||
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | |||
![]() |
![]() | #376 | |||
Her ne kadar televizyondan mutlu gorunse de ruhunu kimse bilemez. Kolay degil, git Dunya Kupasini kaldir ama 4 sene sonra Rizeye Sivasa karsi oyna, bu adamin yasi da daha genc, belki ayrilip kariyer yapmak istiyordur, kimse bilemez, ama tabii sezon sonuna kadar beklemek lazim, belki sakatliklar yipratmistir onu.
![]() |
![]() | #377 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | adam gibi konsantre olsa burda oynassa ve kariyer yapsa olmaz miydi.. o adam olsa biz simdi uefa da devam etsek sampiyonlar liginde oynasak o da vitrin yapsa kendine bizde olmazmiydi? ama adam olmazsa gider rizede sivasda oynar.. bu gayet normal rico da ayni durumda ama adam ve adam gibi oynuyor-simdilik-..
__________________ Tüm Videolarım: http://www.youtube.com/profile?user=sonatcan | ||
![]() |
![]() | #379 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
![]() ![]() BEŞİKTAŞ sağ gösterdi, sol vurdu... Yaklaşık 1 aydır Jose Kleberson’u satmak için müşteri arayan Siyah-Beyazlı yönetim, son dakikada Yunanistan’dan Panathinaikos’u kızağa çekti ve Brezilya’nın Corinthians kulübü ile el sıkıştı.. Sambacı da, ülkesine dönmek için Corinthians’a gitmeyi kabul etti. PEŞİN PARA İSTEDİ YÖNETİM, performansından memnun olmadığı Kleberson için Brezilya kulübünden 4 milyon euro bonservis bedeli istedi, Corinthians 3.5 milyon euroda ısrar etti.. Başkan Yıldırım Demirören de bu teklife ‘Evet’ dedi. Beşiktaş parayı peşin istiyor, Sambacılar ise 3 eşit taksitte ödemek için diretiyor. ÜÇ KULÜP PEŞİNDE EĞER Başkan Demirören’in ‘3.5 milyon euroyu peşin ödeyin’ teklifi kabul görürse Kleberson hemen satılacak. Son dakikada bir aksilik olursa Kleberson, teklif veren Werder Bremen, Stuttgart ve Panathinaikos’tan birine de satılabilir. Ancak Corinthians işi bitirmiş gibi gözüküyor. Star gazetesi
__________________ Dipsiz gözyaşLarında ara sen beni mutLuLuk oLan yere bakma biLe Aşkın olduğu yerdeyim siyah beyaza donatmışım ömrümü uykularımda ismini sayıklarken ağlıyorum ben özleminden.. hasretinden.. sensizlikten.. | ||
![]() |
![]() | #380 | ||
Eagle dragging on Smoking ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntıya bak ![]() ![]() Geçinizzzzz.....
__________________ ATIN ÖLÜMÜ ARPADAN HADİ GELİN ARKADAN YARI YOLDA BIRAKAN TAŞ OLSUN...BEŞİKTAŞK Konu gulcemal tarafından (08-01-2007 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |