![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #531 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | klebersonun bu haline üzülmemek elde değil ama kendi kaderinide kendi belirledi açıkçası. Türkiye'ye gelmiş geçmiş en kariyerli futbolcu ama bir insanı ismi ve apoletide kurtarmıyor ne yazıkki. kaybedilmesinden ziyade böyle bir futbolcunun kazanılmasından yanaydım ama biraz da kelebersonun istemesi gerekiyor bazı şeyleri.!!! kulüp ve kleberson için hayırlısı neyse o olsun... | ||
![]() |
|
![]() | #532 | ||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | CSKA'nın inadı sürüyor! ![]() Ruslar’ın Kleberson aşkı bitmek bilmiyor... Sağ ve sol kasığındaki sakatlıkları bir türlü geçmeyen Sambacı için CSKA Moskova, Beşiktaş’a bir teklifte daha bulundu. Rus Ligi geç başladığı için transfer çalışmalarına devam eden Moskova temsilcisi, tecrübeli futbolcu için 2.5 milyon Euro’luk teklifte bulundu. Ancak Beşiktaş, peşin 3 milyon Euro’dan aşağıya inmemekte diretiyor. O da gitmek istemiyor Siyah-Beyazlılar, bonservis bedelinin taksitlendirilmesi halinde 5 milyon Euro istiyor. Sözleşmesi 2008 yılında bitecek olan Sambacı da Rus Ligi’ne transfer olmaya sıcak bakmıyor. Bu arada uzun süredir salonda çalışan Jose Kleberson, dün yapılan antrenmanda gün yüzüne çıktı! Fizyoterapist eşliğinde düz koşu yapan yıldız oyuncunun moralsiz tavırları gözlerden kaçmadı. Rahman SAĞIROĞLU
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #533 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Gültiken’den net tavır ![]()
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | ||
![]() |
![]() | #536 | ||
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Teknik direktör Jean Tigana’nın devre arasında gönderilmesine sıcak bakmadığı Jose Kleberson’un transferinde başa dönüldü. Fransız çalıştırıcı, sürekli adale ağrısı çektiğini söyleyen ve antrenmanlara katılmayan yıldız futbolcunun gönderilebileceğini yönetime rapor etti. Tigana’nın görüşü üzerine harekete geçen yönetim, Rusya’dan gelen teklifi tekrar gündemine aldı. CSKA’yla görüşmelere hız veren yetkililer, pazarlıklara tekrar başladı.
![]() |
![]() | #537 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Beşiktaş Şube Sorumlusu Celal Kolot ve menajer Ali Gültiken, Brezilyalı oyuncuyu uyardı. Yıldız futbolcu da, "Tigana’nın kadrosunda bana yer yok. Yönetim kolaylık gösterirse gitmek istiyorum" dedi. Bahanesi grip Beşiktaş’ta Kleberson sorunu bitmiyor. Brezilyalı oyuncunun, teknik direktör Jean Tigana’nın sistemine ayak uyduramadığı için antrenmanlara çıkmayacağını belirtmesi yönetimi kızdırdı. Nevzat Demir Tesisleri’nde önceki gün yapılan taktik ve kültür fizik çalışmalarına grip olduğunu ileri sürerek katılmak istemeyen Jose Pereira Kleberson’a şube sorumlusu Celal Kolot ve menajer Ali Gültiken sert bir şekilde uyarılarda bulundu. Beni istiyorlar Kolot, "Beşiktaş futbol takımının sana ihtiyacı olduğu dönemde senin ikinci yarıdan itibaren sakat olman bizleri düşündürüyor. Kendini biran önce toparla" dedi. Kleberson ise ısrarla hasta olduğunu bu nedenle antrenmanlara çıkamadığını ifade ederek, "Jean Tigana’nın sistemine uyum sağlayamıyorum. İstediğim yerde oynayamayınca takımda sorunlu olacağımı düşünüyorum. Menajerim bir çok takımın beni istediğini söyledi. Para kazanmalı Bende Beşiktaş kulübünün transferimden zarar etmemesini ve para kazanmasını istiyorum. Bu konuda yönetim gerekli kolaylık gösterirse ayrılabilirim. Ama şu anda konsantrasyon eksikliğim var" diye konuştu. Şu andaki fizik kapasitesi ve takımdaki gidişat sebebiyle formanın kendisine uzak olduğunu söyleyen Kleberson, iyi giden takımda huzuru bozmak istemediğini sözlerine eklerken, "Şartlar oluştuğunda gitmek istiyorum" dedi. Mehmedi bekliyor Rusya ve Brezilya’dan üç takımın istediği Kleberson ile her konuda anlaşan menajer Necmettin Mehmedi ise fiyat indirimi isterken, "Şu anda yönetim kurulunun isteyeceği bonservis ücreti için pazarlık yapıyoruz. Beşiktaş’ın menfaatleri doğrultusunda satışı yapacağız. Yönetim ile yaptığımız pazarlıkta 6 milyon Euro istediler. Bizde de indirim bekliyoruz" dedi. HÜRRİYET | ||
![]() |
![]() | #539 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | cidden off off yaw kardeş bu nedir yaw ilk arkadaştan duymuştum kleberson geliomuş die lan dedim adam dünya starı ama şöle bi bakıyourm fahriden pek farkı yok hatta süper kupa finalinde ki fahri daha da başarılı
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |