![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | artık önümüzde fenerbahçe var... aurelio, tuncay ve tümör sıra size geldi... bekliyoruz...
__________________ | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | oh be!derin bi nefes aldım az daha gidiyodu.. neyse öyle yada böyle 3 puan bizim.fener deinş. yenilir ya.bu arada beşiktaşın son 5 maçını skoruyla beraber biliyorum nazar değmesin çok mu temiz kalpliyim ne ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | maç başladı söyledim arkadaşlar yanımdakilere: bu maç adamın uykusunu getirir, 90.dakikada ya ibrahim akın yada gökhan güleç gol atar, maçta 1-0 biter diye tutturdum. keşke iddaa oynasaydım bari parada kazanırdık ya. ama şu gerçek varki bu takım ne zaman futbol oynayacak halen bekliyorum. sıkıldım artık şampiyonluğa giden takımın biraz gayret etmesi lazım biraz futbolda oynaması lazım bunu istemeye hakkı yokmu benim ya. | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu oyunla eğer ikinci sıradaysak bu fenerinde kötü olmasından kaynaklanıyor.berbat bir takım.adamlar ezdi resmen bizi.şampiyon olursak bile tigana nın gitmesi en doğru karar olur.kalacaksa da defansa ve orta alana sağlam 2 fransızı getirsin zahmet olmazsa.brezilyalılarla defans yapmak cok zor.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |