![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #21 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben bıktım artık genç flean bence boboda bize göre forvet deil bize çok dahah yisi gerekiyor...carewi satıp boboyu aldık yaa...bence nobre kalabilir ama bobo gitmeli onun yerine bizi taşıyabilecek ve nobrenin indirdiği toplara tek vuruş yapabilecek ustalıkta adam gibi bir forvet lazm..!
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() |
|
![]() | #22 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | EVET DOGRU SOYLEDIN AJAX DA HUNTULAAR DIYE OYUNCU VAR BIRDE ONU GURUN YouTube - Huntelaar= | ||
![]() |
![]() | #23 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa bence colin kazım çok gereksiz bize geleceği iyi olcak adam deil,şuan iyi bir adam lazım...bobo gibi adam aldık okey geleceği iyi ama fener maçında kaçırdı kaçırdııı geleceği beni ilgilendirmez...cisse gibi adam lazm..!!
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() |
![]() | #24 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bencede iyibir türk forvet top sürüşleri adam eksiltmesi fiziği hava toplarına hakimiyeti iyi daha ne olsun bjk bu sene aldı aldı alamazsa seneye hiçalamaz söylemesi
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #25 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | huntelar ı istemek hayalperestlik olur adam hollanda milli takımında nisterroy u kesti tamam müthiş bi adam ama eto yu da bjk ye isteyemeyiz onun gibi bişey
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | | ||
![]() |
![]() | #27 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | |||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Yeni üye olduğum için daha yeni yorumlarınıza baktım büyük haksızlık yapılmış Kazım mükemmel bir forvettir hızlı,adam eksilten,güçlü bir santrafor...Şu anda milli takımda banko oynabilecek bir oyuncu bence ki Fatih Terim be benim gibi düşünüyor olacak ki Kazımı milli takıma alacağını açıkladı... | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu adam kesinlikle cok buyuk yıldız olucakk.fatih terim bosu bosuna a milli yapmaz bi adamı cagırcakmıss haziranda.videolarına gore ztn turkiyede sov yapar guclu arkası donuk de dribling yaparakda oynayabilen bi topcu ingiltere liginde oynamak kolay deil genc yastayken almak lazım yoksa ömür boyu alamayızz | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |