![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | daha gelmedi mi yaw ![]()
__________________ Allah yar ve yardımcısı olsun kartalımın... | ||
![]() |
|
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben KArahanlı ya katılıyorum,bence Gordon Mille gibi avrupa yı iyi bilen,rakibe göre oynayan değil,rakibi kendisine göre oynatan bir beşiktaş istiyorum ben. UEFA da finaller görmek,Şampiyonlar ligi nde finaller görmek istiyorum.bakın Sevilla ya 2 sene öncesine kadar varlar mıydı ama ne yaptılar...
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | aynen katılıyorum eğer büyük takımsanız diğer takımlara göre değil size göre oynarlar.o yüzden luceyi istemiyorum zaten adamı gönderirken bayaa bi hakaret etmişti taraftarlar yanılmıyosam akçaabat sebat maçıydı o yüzden daha kararlı,defans yapmasını bşlen bi taktikle oynatan ama forveti unutmadan.böyle bi yabancı buluyolarsa gelsin yoksa türkiyede çok teknik direktör var aynı vasıflarda
__________________ ®udy all ®ights ®eserved... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |