![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Her tarafta haberleri cikti bakalim gelecekmi veya Ze Roberto vakasimi olacak? Gecen sezonda her yerde Ze Roberto geliyor deniliyordu! Hadi hayirlisi diyelim!
__________________ Who is IT? IT is Fenerbahce! KIRICI DEGIL YAPICI OLALIM LÜTFEN | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | ya arkadaşalr hyypia yı beğenmeyen arkdaşarlar yalı diyen arkdaşlar zago geldiğin 20 yaşında falandıda bizmi bilmiyorduk oda yaşlıydı
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş ile daha önce anlaşmaya varan ve el sıkışan Liverpool'un yıldızı Sami Hyypia'nın fiyat yükseltmesi sıkıntı yarattı. 29.05.2007 Transfer zora girdi Sezonun sona ermesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Liverpool’un Finli süperstarı Sami Hyypia’yla görüşmeler yapmış ve büyük ölçüde anlaşmaya varmıştı. Siyah-Beyazlı kulübe daha önce, “İstanbul’da güzel hatıralarım var. Teklifinizi kabul etmeyi düşünüyorum” diyen tecrübeli oyuncu, dün ilginç bir şekilde transferi yokuşa sürdü. İngiltere’den ayrılmak istemeyen Hyppia’nın fiyat yükselttiği bildirildi. Caçapa askıya alındı Beşiktaşlı idarecilerin de bu gelişme üzerine sıkıntıya düştüğü ve farklı bir ismi transfer edebilecekleri ifade edildi. Siyah-Beyazlı transfer komitesinin elinde tam 20 kişilik alternatifli bir liste bulunuyor. Bu arada daha önce ismi gündeme gelen ve Galatasaray’ın da almak istediği Caçapa şimdilik askıya alındı. Sporting Lizbon’un sol kanat oyuncusu Tello için ise yeni teknik direktör bekleniyor. Şampiyon olmuştu Liverpool’da uzun süredir kaptanlık yapan Finli Sami Hyypia, 2005 yılında Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’nu yaşamıştı. Takımıyla sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu, artık Kırmızılar’la yollarını ayıracak. Orhan YILDIRIM
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | HYYPIA BİLMECESİ!.. 29f_write_month(5) Mayıs 2007 22:07 ![]() Beşiktaş'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Liverpool'un Finlandiyalı savunma oyuncusu Sami Hyypia, gelecek sezon ile ilgili düşüncelerini ülkesinde açıkladı.. Geçtiğimiz hafta oynanan Şampiyonlar Ligi Final maçı öncesinde Liverpool menajeri Rafael Benitez ile görüştüğünü ve hocasının kendisine seni takımda tutmak istiyorum dediğini belirten Hyypia, ayrıca kendisine bir çok kulüpten teklifler geldiğini belirtti.. Hyypia bu takımların isimlerini de açıkladı.. Ancak bu listede Newcastle United, Fulham, Wigan, Reading ve ligin yeni takımı Sunderland yer alırken, Beşiktaş'ın ismi geçmedi.. Siyah Beyazlı yönetim Hyypia'nın listesinde olduğunu doğrularken, kulübü ile halen bir yıllık sözleşmesi bulunan Finli futbolcu, "Liverpool ile sezon öncesi hazırlık kampına katılacağım.. Bu benim Liverpool formasıyla 9. sezonum olacak" açıklamasını yaparak, takımda kalacağının sinyallerini verdi.. MARATON.COM.TR ÖZEL HABER kaç gündür balonla uğraşıp duruyoruz yorum yapıyoruz işte gerçekler. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |