![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | |||
![]() |
|
![]() | #42 | |||
![]()
![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | kanalturk e sağlandığı söylenen kaynak sizin maliye bakanlığınız tarafından araştırılıyo ve sizin gazetelerinizden birinin ortaya attığı bi iddaa görcez ne kadar doğru olup olmadığını bu ülke 1960 darbesinin bedelini falan ödemiyo 1950 de türkiye hazinesinde 250 milyon borçsuz para bulunurken 60 da 10 milyar dolar borca ulaştırınca malum kişiler darbe vuruldu bu ülke 80 darbesinin sonuçlarını yaşıyo ve anlaşılıyo ki onun ortaya çıkardığı kafalardanda kurtulamicak bu gidişle ayrıca abuk sabuk bi doktoram yok saygıya davet etceine sen saygılı ol önce fethullahın asıl ana kaynaklarını nerden sağladığıda devlet sırrıdır (mevcut hükümetle)
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #49 | |||
![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ihracat ithalatın iki katına çıktıda borç nasıl 10 milyar dolara ulaştı oral sander siyasi tarih kitabı sayfa 235 bak senin bu hükümeti savunduğun kimi savunduğunla paralel olduğu için senibu hükümeti savunmakla itham ettim fethullah gülenin okulları başlıklı1 ödevim vardı sen istiklal marşını bırak okullarda ne içerikli dersler veriliyo onu biliyomusun t.d.k. böle bişey yayınlanmadı buna ben karşı çıktım bi cumhuriyet çocuğu olarak benim hükümetim değil demekde devleti inkar etmek değildir bu ülkede üstten inme olan cumhuriyet devrimleri anlaşılan pek de anlaşımamış bizde o zmn bu devrimleri alttan üste tekrar kurarız ayrıca arkadaşım tartışmak istemediğimi yazmıştım sen nie ısrarla beni tartışmaya sokmak istiosunki aklınca en son ben mi yazdım ayağı yapıosun
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |