![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #54 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | benim en son ben yazdım takıntım olmaz ![]() ![]()
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() |
![]() | #56 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | emroloji arkadasımın sonuna kadar arkasındayım yazdıklarına bundan sonra cevap bulamayacaksın bende ayrılıyorum dogruları gormen temennisiyle... Konu muhammedzubeyr tarafından (12-05-2007 Saat 11:09 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | birinci cevabım muhammed e kardeşim senin baktığın çerçeve işte o çerçeve başka kitap okumazsın senle tartışmıyom 2. cevabım emroloji ye kardeşim kaynağımın doğruluğunu tekrar araştırıcam sağol herkes kabul falan etmiyo bu ilkeleri ayrıca tayyip ne dedi laik olunmaz en az 30 tane örnek varda bende uzatmak istemiyorum bunların hepsi yüce divanlık sizde burdasınız bizde
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #59 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar hepimiz burada ortak bir amac için buluşuyoruz. nasıl olurda beşiktaşımızı daha ileriye götürürüz diye.lütfen bu çizgiden sapmayalım.zaman,cumhuriyet gazetelerini ve fettullah güleni sevenler olduğu gibi sevmeyenlerde var.takdiri halka bırakalım isteyen bu gazeteleri alsın isteyen almasın.benim merak ettiğim bu tartışma konusu içindeki arkadaşlar hala favori hoca adayını açıklamamış bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.biz birlik olup bir araya geldiğimiz zaman tutulmayız tarihimizde zaten bunu aydınlatıyo,buna ışık tutuyo.ne zaman içten içe parcalanmısız işte o zaman aklımıza birlik olmak gelmiş.gelin aynı hataya düşmeyelim, birbirimize sıkı sıkı sarılalım önce ülkemizin sonra beşiktasımızın savunucusu olalım,basarısı için çalışalım. LÜTFEN | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sheva24 saol dostum haklısın benim hoca adayım lucescu ama şüphelerimde yok değil çok defansif oynatıyo daum desem o da çok hücum oynatıyo van gaal de iyi bi hoca yani adını andığım 3 hocada çok iyi olur ama luzxemburgo falan bunlar boş ya iş yapmaz türkiyeyi tanısa iyi olur ama bir an önce bitirip transfer listesini vermesi lazım febe harekete geçmiş
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |