![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu ne peki
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | birinci cevabım muhammed e kardeşim senin baktığın çerçeve işte o çerçeve başka kitap okumazsın senle tartışmıyom 2. cevabım emroloji ye kardeşim kaynağımın doğruluğunu tekrar araştırıcam sağol herkes kabul falan etmiyo bu ilkeleri ayrıca tayyip ne dedi laik olunmaz en az 30 tane örnek varda bende uzatmak istemiyorum bunların hepsi yüce divanlık sizde burdasınız bizde
![]() |
![]() | #4 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | arkadaşlar hepimiz burada ortak bir amac için buluşuyoruz. nasıl olurda beşiktaşımızı daha ileriye götürürüz diye.lütfen bu çizgiden sapmayalım.zaman,cumhuriyet gazetelerini ve fettullah güleni sevenler olduğu gibi sevmeyenlerde var.takdiri halka bırakalım isteyen bu gazeteleri alsın isteyen almasın.benim merak ettiğim bu tartışma konusu içindeki arkadaşlar hala favori hoca adayını açıklamamış bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.biz birlik olup bir araya geldiğimiz zaman tutulmayız tarihimizde zaten bunu aydınlatıyo,buna ışık tutuyo.ne zaman içten içe parcalanmısız işte o zaman aklımıza birlik olmak gelmiş.gelin aynı hataya düşmeyelim, birbirimize sıkı sıkı sarılalım önce ülkemizin sonra beşiktasımızın savunucusu olalım,basarısı için çalışalım. LÜTFEN | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sheva24 saol dostum haklısın benim hoca adayım lucescu ama şüphelerimde yok değil çok defansif oynatıyo daum desem o da çok hücum oynatıyo van gaal de iyi bi hoca yani adını andığım 3 hocada çok iyi olur ama luzxemburgo falan bunlar boş ya iş yapmaz türkiyeyi tanısa iyi olur ama bir an önce bitirip transfer listesini vermesi lazım febe harekete geçmiş
![]() |
![]() | #6 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | YA ORTAMI GERMEYE VE BU KADAR KONUSTUKTAN SONRA TARTIŞMAYA GEREK YOK MODARATÖRLER LÜTFEN BU KONUYA KİLİT GEREKSİZ YERE SORUN ÇIKIYOR YA
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bjk 19.03 nolu arkadaşın ne yazdıını anlamadım ama anladığım kadarıyla cvp hakkım doğdu kardeşim sen hangi gözlükle baktıına bağlı gazetelerin doğruluğu ikincisi adam bana adam darbecilerin arkasında yürüyosun dedi bende şeri düzeni savunanlar (gericiler) le geri gitceime cumhuriyeti savunan darbeciler (asker) lerle geriye giderim dedim ayrıca görüyorum ki tartışmaya katılmak istiyosun ama ben istemiyorum ben en son burda hoca yorumunda bulundum bildiğiniz üzereama arkadaşlar bi şeyleri didikleyip duruyo bu konu amaçlı dedim ben sadece başlığına bakıp anlayabilirsin van gaal mi lucescu mu değil başlık kaynak: z. gazetesi burda bi şey aradım arkadaşlarda benim tahminimi boşa çıkarmadı gördüğüm kadarıyla
![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu arada bir arkadaş özel mesaj atıp çarşı şeriata da karşı sözümün ucunun kötü yerlere gideceği delaletini gösterip üstü kapalı bir şekilde beni tehdit etmiştir bilgilerinize
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sana kim veriyosa bana da o veriyo boş boş konuşma hani cvp yazmicaktın bundan sonra ne sevinmiştim siyaset yapan sizsiniz gazeteyide madem öyle göz önüne alıyoruz madem baştan nie türkiyenin en iyi gazetesi türünde şeyler yazdın sanane kardeşim muhattap olma daha fazla konuyuda sündürüp durma
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |