![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | o da senin görüşünde saygı biraz çok satanlarıda görüyoruz parayla satanlarıda görüyoruz doğru mu yazıyolar
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | ||
![]() |
|
![]() | #62 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | Alıntı:
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON | |||
![]() |
![]() | #63 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | YA ORTAMI GERMEYE VE BU KADAR KONUSTUKTAN SONRA TARTIŞMAYA GEREK YOK MODARATÖRLER LÜTFEN BU KONUYA KİLİT GEREKSİZ YERE SORUN ÇIKIYOR YA
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #64 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bjk 19.03 nolu arkadaşın ne yazdıını anlamadım ama anladığım kadarıyla cvp hakkım doğdu kardeşim sen hangi gözlükle baktıına bağlı gazetelerin doğruluğu ikincisi adam bana adam darbecilerin arkasında yürüyosun dedi bende şeri düzeni savunanlar (gericiler) le geri gitceime cumhuriyeti savunan darbeciler (asker) lerle geriye giderim dedim ayrıca görüyorum ki tartışmaya katılmak istiyosun ama ben istemiyorum ben en son burda hoca yorumunda bulundum bildiğiniz üzereama arkadaşlar bi şeyleri didikleyip duruyo bu konu amaçlı dedim ben sadece başlığına bakıp anlayabilirsin van gaal mi lucescu mu değil başlık kaynak: z. gazetesi burda bi şey aradım arkadaşlarda benim tahminimi boşa çıkarmadı gördüğüm kadarıyla
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #65 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu arada bir arkadaş özel mesaj atıp çarşı şeriata da karşı sözümün ucunun kötü yerlere gideceği delaletini gösterip üstü kapalı bir şekilde beni tehdit etmiştir bilgilerinize
![]() |
![]() | #66 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | okuduğumdan söylüyorum ve bazılarının olmadığı kadar görüşlere saygılıyım ama türkiye cumhuriyetinin temel ilkelerine saygılı olmayanlarınkine değil[/quote] siyaset formu deil gazetede ki habere bakarsın ona yorum yaparsın gazetenin ne olduguna hangi gorusu savundugu degil.sen bu foruma siyaset tartısmaya mı geldin. | ||
![]() |
![]() | #67 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 'ben sadece başlığına bakıp anlayabilirsin van gaal mi lucescu mu değil başlık kaynak: z. gazetesi burda bi şey aradım arkadaşlarda benim tahminimi boşa çıkarmadı gördüğüm kadarıyla' BU ARAMA YETKİSİNİ SANA KİM VERİYOR KARDESİM KENDİNİ NE ZANNEDİYOSUN | ||
![]() |
![]() | #68 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sana kim veriyosa bana da o veriyo boş boş konuşma hani cvp yazmicaktın bundan sonra ne sevinmiştim siyaset yapan sizsiniz gazeteyide madem öyle göz önüne alıyoruz madem baştan nie türkiyenin en iyi gazetesi türünde şeyler yazdın sanane kardeşim muhattap olma daha fazla konuyuda sündürüp durma
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |