![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Ya ben anlamıorum nie bööle olduğunu.Dha 3 hafta önce rico ya yapılan övgülere ne oldu.Rico bir taneydi hani?.Çoğu insan toplu oyuna bakar.Topsuz oyun a kimse bakmıor.Takımdaki bir çok genci her zaman uyaran ricodur.Bence iyi de bir profesyonel.Sizde bana söyleyin alex hangi avrupa ve de derbi maçta inanılmaz bir top oynadı.Küçük maçların büyük adamı.Ama asla kötü oyuncu deil.Bence büyük takım olacam diorsan.Avrupa dada başarı istiorsan.kaleciyi türk alıp birde alexi katarsan delgado,rico,alex 3ünden birini seçecen ki o zaman rekabeti gör.Ama rico mu alex mi dersen rico kalsın deri.Çünkü ezik malzemesi istemiorm... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | alexi alırlarsa onlrınn taaa saçmalayın beyler alex malex!!!!!!!!!!!! | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | yaa herkes şaşı bakıo..fenerde oynuyo ya iyi futbolcu ![]()
__________________ [AcıMaSızZ • ßi® • R€nGé • v€ • !sMé • sAhip • oLmæK,, • BEŞİKTAŞ™ '|ı • oLmaK • déMéKTí®r..!] ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bence alex hem ricodan hemde delgadodan çok çok iyi bi alex yeter bize ikisinide yollasak olur duygusal olmayalım... at gözlüklerimizi çıkarmanın zamanı geldi bu yüzden hep kaybediyoruz...
__________________ o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0 | ||
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bazı arkadaşlara sesleniyorum bakın duygusal olarak değil mantıksal bakalım alex 2006 dünya kupasında kadroda mıydı yoksa ricardinyo mu kadrodaydı
__________________ Freddy Adu Benfica Kulübüne 2 milyon dolar bonservisle transfer olmuş.Yönetimi ![]() | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |