![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | ne alex i arkadaşlar ya... yeter artık fenerin beğenmeyip gönderdiği futbolcuları nasıl yakıştırıyorsunuz beşiktaşıma anlamıyorum. nobre ne yaptı bu sene 8 gol için mi alındı. gol kralı olacak diye getirilmedi mi???? alex richardinho delgado bunların artık futbolda yerleri yok koşmazlar pres yapmazlar kaprisleriyle ön planda olurlar takımdaşlığa zarar verirler.. hem teknik hem fiziki özellikleri iyi adamlar alınmalı o kadar derim
__________________ siyahın zindan olsun beyaz aydınlık herkese nasip olmaz BEŞİKTAŞLILIK....... | ||
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | gerk yok o kadarda buyuk kabiliyetli bir oyuncu degil buyuk maclarin kucuk oyuncusu | ||
| |
| | #6 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Rico Paşayla ALex'i Kıyaslayan Arkadaşlar Sanırım ALex'in Durduğu Yerde Oynadığını Es Geciyor ? ALex Fener'e CL'de Ne Kattıki Bize Ne Katıcak Lig'de Anadolu Takımlarına Attı O Kadar Golü Kimseyi Yanıltmasın Büyük Maçların Adamı Değil ALex! Sonucta Amac CL ise ALex Gereksiz.. Ve Rico Paşa Varken Alex'i tercih etmek Biraz Akıl işi Değildir..
__________________ ..Not Found.. | ||
| |
| | #7 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Alıntı:
| |||
| |
| | #8 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
alex fener´den giderse fenerin artik hic biseysi kalmaz.
__________________ .................................................. ................. | |||
| |
| | #9 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Uyum Sorunu vs vs Bunlarıda Katarsak Bu Sezon İçin Fena Sayılmaz.. + Sen Futbolcuyu Attıgı Gol ve Asiste Göremi Değerlendirirsin ? Ricardinho Dünyada Kendisini Kanıtlamış bi Futbolcular Beşiktaşada Çok Şey Katıyor Topu Ayagında Tutması, Saklaması Bunlar Yeter Sadece.. ALex'le Kıyaslamasına Gelince ALex'in Yapıpta Rico'nun Yapamadıgını Söyle Bana ? Adam Mı Eksiltemiyor ? İnce Paslar Mı Atamıyor? Alex'in Artısı Yok Ricodan Eksileri var.. 1- Alex Topsuz Alanda SAHADa Yok Gibi Oldugu Yerde Çakılı Kalan Bir Futbolcu Ama Rico Alex'in Yaptıklarını Yapabilen Üstüne Birde Koşan Bit Futbolcu.. 2- ALex Küçük Maçların Büyük Adamı.. Büyük Maçlarda Sahada Varlıgını Bile Belli Edemeyen Bir Futbolcu ŞL'de Fenerde 1 Asist Harici Hicbirşey Yapmadı + Derbilerde ALex Yine Sahada Yok.. Sanırım Farkları Anlatabildim ?
__________________ ..Not Found.. | |||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |