![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hemen anında şampiyonluk isteyenlerin geneli yabancı teknik direktör istiyo , biz de istikrar istiyoruz, bunu da en iyi yapabilecek teknik direktörler yerli teknik direktörlerdir...
__________________ Bu Takıma, Bu Renklere, Bu Taraftarına Can Kurban | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bizde istikrar istiyoruz alex fergusson gibi arsen wenger gibi ancolotti gibi 21 sen 12 sene 5 sene bizi çalıştırsınlar istiyoruz ama yerliler bunu yapamaz !!!
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | neden yapabaz neden? yane bir adam takımın başında kalında her ayrıntısını öpreince ki yöneticlerden tam destek alan biriyse bu neden yapamasın engeli ne?
![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | çünkü burası beşiktaş kulubu anadolu kulubu değil bu basını ve bu yükü kaldıramazlar iyi bir eğitim almaları usta kişilerin yanında çalışmalaır lazım kendi bilgileri yeterli değil
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bu işe ilk başlayanlarında mı ustası vardı? bu kadar büyük ad yapan adamların... hepsinin kendine ait tekniği taktiği var... bir musatafe denizli bir samet aybaba, bir etruğrul sağlam ... bence potansiyelleri var ki samet aybabanın yanında o herkesin sorun yaşadım dediği yöneticilerde varken, 1 sene de bende o dediğin aşamaları atlarki, bu adamlar oturdukları yerde tv izlemiyor mutlaka teknikler taktikler olarak kafa yoruyorlar... Eğer samet aybaba beşiktaşın başına gelirse gece gündüz çalışır, uyumaz adam adım gibi eminim...
![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bizim için komik bir durum ama mustafa denizli fenerbahceye o kadroyla 0 puan cektirdi avrupada bak ben gelmesin demiyorum gelsinler ama önce yabancı hocalardan sistem öğrensinler işi ömğrensinler bu basınını bu milletin karşısına dimdik çısınlar aynı fatih terim gibi bişeyler öğrensinler gelsinler ben onların harcanıp gitmelerini istemiyorum
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Arkadaşlar,iyi güzel konuşup görüşlerinizi ifade ediyorsunuz da artık şöyle düşünelim.Değerli Beşiktaşlılar,bu lig bizim için elbette çok önemli fakat dünya tarafından tanınan bir takım istemeliyiz,dünya çapında başarılara imza atan takım olmasını sağlamalıyız Beşiktaşımızın.Bu nedenle yerli hocalar arasında Türkiye nin yanı sıra Avrupa'da da başarılı olacak 2 isim var:Fatih Terim ve Ertuğrul Sağlam.Yerli hoca getireceksek ben Ertuğrul Hocanın gelmesini çok isterim çünkü tam bir Beşiktaşlı ve aynı zamanda başarılı bir hoca.Ama başarı istiyorsak Avrupa'yı iyi bilen hoca gelmeli diye düşünüyorum.Beşiktaşa taşra futbolu değil,İngiliz,İspanyol futbolu oynatıp ŞAmpiyonlar liginde veya UEFA da başarılar kazandıracak yabancı hoca getirilmesinden yanayım.Tarihimize bir bakalım.Del Bosque diyorsunuz,adamın elindeki kadro böyle kaliteli mydi ama gözlerinizi biraz açarsanız eğer o Chelsea takımını 2-0 malup eden takımın temelini yine bu adam oluşturmuştu.Lütfen objektif olarak düşünün ve hedefi yüksek tutalım.Ayrıca ben Lucescu nun iyi futbol oynattığını düşünmüyorum,korkak oynatıyordu takımı fakat bunun yanında tam bir Barcelona,madrit,mancehester gibi oynattığı maçlar da oldu olmadı değil,hakkı yenmez.sonuç o ki arkadaşlar madem sesimizi burdan duyuruyoruz yönetime,yıkıcı değil yapıcı olmalıyız. yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. unutmayalım ki biz KARTALIZ BEŞİKTAŞLIYIZ,biz Avrupa takımı halinde olmalıyız ... teşekkürler
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | bizim için komik bir durum ama mustafa denizli fenerbahceye o kadroyla 0 puan cektirdi avrupada bak ben gelmesin demiyorum gelsinler ama önce yabancı hocalardan sistem öğrensinler işi ömğrensinler bu basınını bu milletin karşısına dimdik çısınlar aynı fatih terim gibi bişeyler öğrensinler gelsinler ben onların harcanıp gitmelerini istemiyorum ben hala bu görüşü savunuyorum yabancıları harcamak kolay değil ama yerliyi harcamak çok kolay ben yabancıdan yanayım eğer yadımcı antrenör olrak 1-2 sene yanında çalıştıktan sonra geleceklerse belki o zaman olabilir aynı fatih terim veya jose mourinho gibi
![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Sensei arkadaşım yazılarını okuyup baktığımda senin hedeflerin çok kısır.ŞAmpiyonluk yetmez bize,şampiyonluğun yanında Avrupa başarısıyla kupalar da lazım. Türkiye'ye neden Carloslar,Edmilsonlar vs. gelmiyor? senin gibi düşünenler yüzünden.Düşünsene bir Avrupa da başarılarınla bilinen bir takım olduğunu....
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |