![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
| |||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Benim istedim Kadro böyle Runje Bekir Irtegün, Ibrahim Toraman, Gökhan Zan Gökdeniz, Nico Kranjcar, Ricardinho, Serhat Akin Sergen Yalcin Gökhan Ünal, Bobo
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kaleye Martinez (Sakaryaspor) ve Hakan Arıkan (Ankaraspor), Göbeğe stoper Edmilson (Barcelona) ve Baki'nin yerine de Bekir (G.Antep), bence yabancı bir ön liberoya gerek yok, Emre Toraman (K.Erciyesspor) iyi bir alternatif olur, defansif ve ofansif özelliği olan sol kanat Volkan Yaman (Antalya), defansif ve ofansif özelliği olan sağ kanat: Mehmet Topuz (Kayserispor) ve Serhat (Anderlecht), yabancı bir santrafor transferi düşünülmeli.. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | ya arkadaşlar bi sakin ya t.direktör gelmeden adam alınır mı yönetim önerebilir ama gelicek adam isteyecek mi bakalım... | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Hiç bir futbolcunun ne olduunu bilemezsin.Pancu ve bobo yada bunlar ne biçim transfer diolardı ama dünya yıldızı denen klebersondan daha çok iş yaptılar.Bence tello,marchal,gravesen iyi izlenmişse alınabilecek futbolcular...Tabiki şamp. ligi oynayacaksanız iyi yerlileride kadronuz katmanız gerekir... | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | yaaa sabahta herşeyi eLe geçirio waLLa bi de benim kaybettiğim bi borç Listesi wardı onu da eLLerine geçirdiLerse ödesinLer bi zahmet ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlarda. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |