![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | 101 cı yılımsda devre arasnda ılhan ve pascal gttgnde Sınan engın haselbank le anlştk ama Lucescu ıstemedı demştı o zaman alınsaydı şampiyon olrdk yıne ama luce sağolsn yıne gelyo luce allah hayrlı etsn ama ıyı olcgnı sanmyrm.ÇOK yaşlı hıç gerek yok g.ünal ondan çok çok ıyı veya illa yabancı forvet alınıcksa sentetienden pıquene alınsn tıpkı drogba tarznda bırı harıka. | ||
![]() |
![]() | #15 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | zamanında gelmedin şimdi gelip tatil yapacan demi hadi başka (gs) kapıya ![]() | ||
![]() |
![]() | #17 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | onu alacağımıza hakan şükürü alalım oda 35 yaşında geçiniz başkaq kapıya nobreyi tercih ederim devri kapanan futbolcu istemiyorum
__________________ armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir çünkü o yıldız ayla beraberdir | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | hem yaşlı hem de şunu unutmayalım chelsea'ye almanya da yenildiğimiz maçta attığı golden sonra direk tribünlere tahrik edici hareketler yapmıştı 5 sene önce de olsa istemezdim bu adamı Türk düşmanı nın önde gideni
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() |
![]() | #20 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() |
ne işi var dedem yaşındaki adamın bjk ta.böle adamları alırsanız yazıklar olsun.elin oğlu kimlerle uğraşıyo siz kimleri sölüyosunuz.
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |