![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | sinana katılıyorum luce geri dönerse gençler gider pili bitmişler geri gelir gelme luce ikinci defa gelenler hep hüsran oldu sende öyle olucağın için gelme kendinede bize de yazık etme
__________________ Kudretin taraftarındır Renklerin onurundur En büyük silahın ise ahlakındır BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN | ||
![]() |
|
![]() | #13 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
gorunen o ki bu haber bir konusmanin ortasindan alinmis | |||
![]() |
![]() | #14 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Luce cok iyi olsaydi,Besiktas onu yollamazdi!Yolladigimiz adami niye geri getirelim.Daum`u getirdik de ne oldu. Benim Tercihim Ertugrul Saglam!!
__________________ The Champion was born in 1903 | ||
![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Kaarrdeeşşş aynen katılıyrm.Ertuğrul en ıdeal ve masrafsız t.d.bıde topus ve g.unalı da ınş.getrrse osaman harıka olur. | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | luce iyi hocadır okan koç gece hayatı yüzünden bitti.serdar milli takıma kadar seçilmişse luce onu oynatır luce geldi de serdarın oynayıp oynamayacagı kaldı yavaşşşşş | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
DiYaRıN KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | ayrıca bu sinan engin denen herif luce düşmanı hiç sevmiyorum o adamı.belkide bizim 2004 teki şampiyonlugu kaybetmemizde payı vardır | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |